Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Ιράν – Ισπανία 0-1

Μουντιάλ 2018: Ιράν – Ισπανία 0-1
Η Ισπανία πήρε την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ απέναντι στο Ιράν με 0-1.

Η Ισπανία κατάφερε και απέσπασε την νίκη με 0-1 από το Ιράν στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Μουντιάλ.

Με σκόρερ ξανά τον Ντίεγκο Κόστα, η Ισπανία πήρε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση μετά την ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην Πορτογαλία στο πρώτο ματς.

Οι Ισπανοί δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως στο κρίσιμο σημείο της φάσης των ομίλων είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Συγκεκριμένα, στο 54′ με μια απίστευτη καραμπόλα ο Ντίεγκο Κόστα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ιράν.  Το Ιράν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα με τον Εζαλοταχί αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού διαιτητή και επιβεβαίωση από το VAR.

Το Ιράν έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 82ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Ταρεμί από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως δεν βρήκε στόχο και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χεα.

Οι ενδεκάδες:

  • Ιράν: Μπεϊρανβάντ, Ρεζαεϊάν, Χοσεϊνί, Πουραλιγκανζί, Χατζισαφί (Μοχαματιί 69’), Εζατολαχί, Εμπραχίμι, Αμιρί (Γκόντος 86’), Ταρεμί, Ανσαριφάρντ (Τζαχανμπάκς 74’), Αζμούν
  • Ισπανία: Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Ράμος, Πικέ, Αλμπα, Μπουσκέτς, Λούκας Βάσκεθ (Ασένσιο 79’), Σίλβα, Ινιέστα (Κόκε 71΄), Ισκο, Ντιέγκο Κόστα (Μορένο 89’)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments