Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-6-2018
Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-6-2018 | Pagenews.gr
Pagenews Team 21 Ιουνίου 2018, 21:31 21 Ιουνίου 2018, 21:31

ΚΡΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ
Δεν αναγνωρίζετε κάποιες φορές τον ίδιο σας τον εαυτό. Έχετε μπλέξει σε μια θυελλώδης ερωτική/παθιασμένη σχέση, που μόνο τελικά σας έχει πλήρως αποσυντονίσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ή μάλλον δεν σας αφορά κιόλας, το ερωτικό παιχνίδι και υπονοούμενα που έρχονται από κάποιο άτομο, μέσα στον χώρο που εργάζεστε.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Θέλετε πραγματικά να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, και ακόμη να μην πείτε τίποτα στον άνθρωπο σας, που αποζητά λύσεις μόνιμες, με το παρελθόν του.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Για ακόμη μια φορά, έχετε τσακωθεί με το άτομο που αγαπάτε, και η αιτία είναι οι μεγάλες σας ανασφάλειες. Αυτό είναι και κάτι που μόνο εσείς, μπορείτε να το παλέψετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το επόμενο διάστημα και μέχρι να λήξει και ο επόμενο μήνας, θα πρέπει να δώσετε κάποιες απαντήσεις μέσα στον δεσμό σας, γύρω από θέματα που έχετε προκαλέσει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Όλο τα οικονομικά βάρη και οι ευθύνες που έχετε πάνω από το κεφάλι σας, σας έχουν κάνει να μην θέλετε να εμπλακείτε αυτό το διάστημα, σε έναν νέο δεσμό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κρατάτε ζωντανές παραπάνω από χρειάζεται τις μνήμες, από το παρελθόν. Αυτό είναι και μια εμμονική κατάσταση, που σας κάνει μόνο πιο μελαγχολικούς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το να δωρίζετε την καρδιά σας, όπου σας την ζητήσουν, μάλλον είναι λάθος αντίληψη, και δεν είναι το αντίμετρο, για να ξεφύγετε από την ερωτική απογοήτευση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Τίποτα δεν σας κρατάει, ούτε σας εμποδίζει από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στην σχέση σας. Τα σχόλια και τα κουτσομπολιά, τα έχετε ξεπεράσει εδώ και καιρό.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι στιγμές που περνάει το ταίρι σας, κοντά σας είναι μοναδικές. Μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, πιθανόν και να σας προτείνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε φύγει από την σκέψη του παρελθόντος, και αυτό σας έχει βοηθήσει να καθαρίσετε την ζωή σας, από καταστάσεις και άτομα, που δεν σας αφορούν πια ούτε στο ελάχιστο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Περνάτε μια κρίση μέσα στον γάμο – σχέση σας, που θα πρέπει να μην δώσετε πολύ έκταση, καθώς από τον νέο μήνα θα είστε στο μεταξύ σας πολύ καλύτερα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Πηγή: oroskopos.tv

Ετικέτες: 


2018