Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Παρθένοι, Λέοντες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι: Απόψε το βράδυ έρχεται επανασύνδεση
Παρθένοι, Λέοντες, Αιγόκεροι, Καρκίνοι: Απόψε το βράδυ έρχεται επανασύνδεση | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιουνίου 2018, 17:35 23 Ιουνίου 2018, 17:35

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Μην δίνετε και αναφορά, στους γύρω σας, τους περίεργους για το τι κάνετε και τι σχεδιάζετε μέσα στην σχέση σας. Δεν αφορούν κανέναν πραγματικά
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Ταύρος

Υπάρχουν ακόμη ενεργές υποθέσεις από την μεριά του ανθρώπου σας, που τον καθυστερούν από το να κάνει κάποια βήματα επίσημα μαζί σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Δίδυμοι

Έχετε αποφασίσει αυτό το διάστημα, να μείνετε μόνοι σας, και χωρίς αυτό να σας χαλάει και την διάθεση. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να κάνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος

Υπάρχει ένα μυστικό από την μεριά του ανθρώπου σας, που μόνο το έχετε ακούσει ή διαισθανθεί. Λίγο αργότερα θα σας το αποκαλύψει και ο ίδιος.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Λέων

Η σχέση σας, έχει πια ηρεμήσει και οι δύο σας μπορείτε να απολαύσετε αυτό το Καλοκαίρι, και όλα τα καλά του. Σίγουρα το χρήμα έρχεται και σας βοηθάει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Νοσταλγείτε όλα αυτά τα υπέροχα που ζήσατε με τον άνθρωπο σας, και θέλετε να τα φέρετε και πάλι στο παρόν σας. Μιλήστε του και θα το βρείτε θετικό.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 23/06

Ζυγός

Η καρδιά και το μυαλό σας είναι μπλεγμένα ανάμεσα σε δύο αισθηματικές υποθέσεις, που αυτήν την εποχή έχουν γίνει και άκρως πιεστικές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Σκορπιός

Δεν θα παραμείνετε μόνο και μόνο από περιέργεια δίπλα σε ένα άτομο. Δεν έχετε άλλο χρόνο για χάσιμο, άρα οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Τοξότης

Η σχέση που υπάρχει στο παρόν σας, δεν είναι και αυτή που έχετε ονειρευτεί. Είναι στην δική σας μόνο ευχέρεια, για το πώς θέλετε να την συνεχίσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Αιγόκερως

Έχετε πραγματικά εκπλαγεί ευχάριστα με όλα αυτά που σας λέει και σας υπόσχεται ο αγαπημένος σας. Από Ιούλιο θα έρθουν και οι συμπληρωματικές πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος

Εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, έχει κάθε ερωτικός δεσμός, στο ξεκίνημα του. Στην πορεία όμως αποκαλύπτονται, άρα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ιχθείς

Ο επαγγελματικός σας προσανατολισμός, έχει απόλυτα την προτεραιότητα σας, και αρκετά πιο μετά είναι οι έρωτες και τα πάθη.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018