Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Ευθυκρισία και συνετές επιλογές

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Αιγόκερω – Ευθυκρισία και συνετές επιλογές
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι νέο φέρνει η καινούρια εβδομάδα σε κάθε ζώδιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Ευθυκρισία και συνετές επιλογές

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Πανσέληνος στα τέλη του μήνα Ιουνίου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σχηματίζεται λίγο πριν τις 8 το πρωί, την Πέμπτη 28 Ιουνίου, στην 7η μοίρα του Αιγόκερου.

Η Πανσέληνος είναι η πιο φωτεινή φάση της Σελήνης, είναι η περίοδος κατά την οποία φωτίζονται οι βαθύτερες και μύχιες συγκινήσεις και εκδηλώνονται οι επιθυμίες και οι ανησυχίες μας.

Αξίζει να σταθούμε σε κάποια βασικά της χαρακτηριστικά:

– Η Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται σε αδυναμία. Επομένως εξ αρχής, η Πανσέληνος αυτή απαιτεί να έχουμε ισορροπία εσωτερική και εγκράτεια. Να αποφύγουμε συγκινησιακές εξάρσεις που ενδέχεται παρορμητικά να υπάρχει αδυναμία ελέγχου τους.

-Η Σελήνη βρίσκεται αυτή την στιγμή σε σύνοδο με τον Κρόνο, κυβερνήτη της. Η αίσθηση του καθήκοντος, του περιορισμού και των υποχρεώσεων, αφήνει μία γεύση μελαγχολίας. Η ψυχή μάχεται και συγκρούεται με τις φιλοδοξίες και τις προκλήσεις της εποχής. Αλλά και τις προσωπικές μας προσδοκίες.

-Η Πανσέληνος είναι σε δύσκολη όψη με τους αστεροειδείς Χείρωνα και Υγεία. Η ψυχική μας υγεία, είναι σε κρίσιμο σημείο λόγω των πιέσεων και των τραυματικών εμπειριών που άφησαν τα ίχνη τους, τους προηγούμενους μήνες. Η θετική συμβολή του Ουρανού όμως στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει το έδαφος για νέες ιδέες, σοβαρές συνειδητές επιλογές, ολοκλήρωση.

– Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο και σε σύνοδο με τον Ερμή, φέρνει μία σχετική ενδυνάμωση στο φεγγάρι του μήνα, αφού στηρίζει ζωδιακά τις ιδιότητές του. Αναζητάμε ασφάλεια, την προστασία των συγκινήσεων, την ευαισθησία και την τρυφερότητα. Δεκτικοί στις επιρροές τους περιβάλλοντος, είμαστε συχνά ευάλωτοι. Η λογική φιλτράρεται από το συναίσθημα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με τον Κρόνο, μας παρακινεί να αποστασιοποιηθούμε δίχως να φοβόμαστε τις ευαίσθητες πτυχές μας.

– Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης, είναι στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και στον πρώτο οίκο, απαιτώντας να απολαύσουμε το φως και την δημιουργική μας έκφραση, να αγαπήσουμε τη ζωή με την ομορφιά της.

-Ο αστεροειδής Δήμητρα σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Ρέγκουλους και στον τομέα των καρπών των κόπων μας, «υπόσχεται» να καρποφορήσει το έργο μας. Προϋπόθεση: αυτή η Πανσέληνος να φωτίσει ρεαλιστικούς στόχους και να επιλέξουμε ό,τι αναδεικνύει το ταλέντο μας, την έμπνευση και τη χαρά.

-Σημαντική είναι η καρμική διαδρομή του Άρη, που ξεκίνησε την ανάδρομη διαδρομή του μόλις δύο ημέρες πριν την Πανσέληνο. Μας φέρνει σε επαφή με τα πεπραγμένα μας, και αναχαιτίζεται η ταχύτητα των εξελίξεων στο έργο μας, περιορίζεται η ανάγκη για ανατροπές

Πανσέληνος και Ελλάδα

Στον χάρτη της χώρας η Πανσέληνος ως αστρολογικό φαινόμενο, υποδεικνύει τις αξίες του κράτους, τα αποθεματικά και τα δάνεια, τις συμφωνίες στα θέματα του Ασφαλιστικού και συντάξεων, που προκαλούν συρρίκνωση και απογοήτευση, περιορίζουν την γονιμότητα των ιδεών και την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν σε άλλα άρθρα της Πολιτικής Αστρολογίας, η Ελλάδα έχει δύσκολο χάρτη, δηλαδή είναι αρκετά δύσκολο να έρθουν τα θετικά στο φως για τον τόπο.

Ο ανάδρομος Άρης κινείται στο Μεσουράνημα της χώρας και μας πληροφορεί πως η περίοδος αυτή, αναστατώνει το κυβερνητικό σχήμα, ανατρέπει τις συνεργασίες με τους οικονομικούς παράγοντες και περιγράφει ανακόλουθες υποσχέσεις και απρόσμενες εξελίξεις. Εκνευρισμός και ρήξεις.

Οι ριζοσπαστικές αλλαγές δύσκολα θα ολοκληρωθούν, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αντίθετα, σπασμωδικές κινήσεις πυροδοτούν εκρήξεις. Όλα μοιάζουν να είναι σε μία πυριτιδαποθήκη.

Η Αφροδίτη της Πανσελήνου συνδέεται με την αντίθεση του Κρόνου προς τον Ήλιο της χώρας, όπου η χαρά και η αίσθηση της ασφάλειας περιορίζονται από τις κινήσεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Η απογοήτευση είναι εμφανέστερη από τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις, που ίσως δεν φαίνονται να δίνουν ελπίδα.

Αποσυμβολισμός της μοίρας της Πανσελήνου

Όπως συνηθίζω να αναφέρομαι στον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου περιγράφει πως «οι ανώτερες συμπαντικές δυνάμεις» μπορούν να βοηθήσουν και να φέρουν μία απροσδόκητη εύνοια (στα θέματα που μας αγγίζει η Πανσέληνος)

Αξίζει να αναλογιστούμε το μήνυμα…

Κριός

Ευαισθησίες και συγκίνηση αναπτύσσονται αυτές τις ημέρες. Ίσως αισθανθείτε ευάλωτοι ή πολύ τρυφεροί.

Η Πανσέληνος αφορά τις μελλοντικές σας προοπτικές σε σχέση με την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα.

Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο.

Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή!

Στα αισθηματικά σας όμως, μία ρομαντική ιστορία, ξεκαθαρίζει και γίνεται συγκεκριμένη πια. Αλλάζουν οι συνθήκες υπέρ σας… Χαρείτε ολιγοήμερες διακοπές, σχεδιάστε τις διακοπές ή εξόδους ψυχαγωγίας, με το ταίρι σας.

Ταύρος

Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, αλλά και γόνιμοι μέσα από τις σκέψεις σας. Ο Ουρανός βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας, προκαλεί αναστάτωση, αλλά και παρακίνηση για να νιώσετε απελευθερωμένοι με το μήνυμα της Πανσελήνου.

Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής.

Κάποια άτομα με ζεστασιά θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Υπάρχουν κοντά σας εκείνοι που προσδίδουν ρομαντισμό και όραμα στη ζωή σας.

Στα οικονομικά, ας είστε ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις.

Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας αγγίξει με τις ιδέες του. Ας αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε ό,τι αφορά τα όνειρά σας, μπορούν να υλοποιηθούν, είστε ικανοί να τα επεξεργαστείτε σωστά και προσγειωμένα.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και τα αποθεματικά σας. Η διαχείρισή τους είχε πολλά εμπόδια τελευταία και υπήρξατε ευεπηρέαστοι τους προηγούμενους μήνες

Ίσως έγιναν λάθη, ή είχατε σκαμπανεβάσματα στα έσοδά σας. Τώρα έχετε την ανάγκη να απολαύσετε ή να αλλάξει η διάθεσή σας προς το καλύτερο. Για να αλλάξουν όμως οι ισορροπίες που έχουν διαταραχθεί, χρειάζεστε υγιείς βάσεις.

Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλειά σας. Καθώς ο Ερμής, κυβερνήτης σας, βρίσκεται στον Καρκίνο, είστε περισσότερο ευάλωτοι, ευαίσθητοι και δεκτικοί.

Αποφύγετε επενδύσεις αυτό το διάστημα, κυρίως σε ό,τι αφορά ακίνητα.

Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα εισοδήματά σας. Μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα, καθώς ο κόπος σας αναγνωρίζεται.

Στον χώρο της καριέρας, θα υπάρχει η ευκαιρία να γοητεύσετε και να κερδίσετε εντυπώσεις, αλλά δεν θα γίνεστε κατανοητοί. Ίσως αυτό υπογραμμίζει την έλξη προς το πρόσωπό σας. Καλό θα είναι να κρίνετε πιο αυστηρά όσους σας ενδιαφέρουν ως προς την προώθηση του έργου σας. Οι στόχοι αλλάζουν προφανώς, αλλά παραμένουν πρακτικοί.

Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή όπου ένας νέος χρόνος γενεθλίων, σας αγγίζει, το ίδιο και η Πανσέληνος…ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Φυσικά είστε οι συμπρωταγωνιστές της Πανσελήνου αυτής, αφού δημιουργείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο.

Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, την ευαισθησία σε οστά, ασβέστιο, αρθρώσεις και δέρμα.

Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις.

Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει η κορυφή μίας επίτευξης, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ σκληροί. Χρειάζεται το μέτρο και ο Κρόνος (κυβερνήτης της Πανσελήνου) για να διατηρήσετε ό,τι θεωρείτε πολύτιμο και να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Αν θεωρείτε πολύτιμους κάποιους ανθρώπους, αυτή την περίοδο, αναθερμάνετε τη σχέση μαζί τους. Είστε σε ευνοϊκή θέση!

Λέων

Η Πανσέληνος θα λειτουργήσει ως αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε.

Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος.

Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε.

Επειδή δεν είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά.

Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιό σας, σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς, φέρνουν ευχάριστα γεγονότα με προοπτική διάρκειας.

Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία!

Παρθένος

Θα σας δοθούν θετικές προοπτικές, καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σας.

Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής αυτή την περίοδο.

Ο τομέας που αγγίζει, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον.

Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη.

Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.

Όνειρα για συναισθηματική κάλυψη, αν είστε μόνοι ή απογοητευμένοι, εκπληρώνονται με μία ξαφνική ανατροπή, υπέρ σας. Οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο!

Ζυγός

Η περίοδος αυτή αφορά ιδιαίτερα και το δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον παρορμητικό σταυρό.

Σε ό,τι αφορά το ζώδιό σας, θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις.

Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας.

Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα.

Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.

Η χαρά και η διασκέδαση, αλλάζουν τη διάθεσή σας, καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού, βρίσκεται στον Λέοντα, όπως και ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης. Υπάρχει αισιοδοξία, σχέδια ενδιαφέροντα, καλή διάθεση, γνωριμίες, αποδοχή και χαρά, σε ένα κοινωνικό χώρο.

Σκορπιός

Δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας η Πανσέληνος και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Φέρνει μία σχετική ισορροπία, στις δυσκολίες που προκαλεί η κλινηση του Άρη.

Με πείσμα και υπομονή, θα κερδίσετε στις σημαντικές σας υποθέσεις. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με άλλες περιοχές, μακρύτερα από την πόλη σας, θα σας εξυπηρετούσε να επικεντρωθείτε εκεί.

Κάποια ζητήματα νομικής υφής, απαιτούν χρόνο, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για συμβόλαια και συναλλαγές σε οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Διεκδικήστε το δίκιο σας, διατηρώντας ευγένεια.

Αν σπουδάζετε, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφθεί και θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει.

Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο τρυφερότητας, αλλά πρέπει να είναι διαυγείς κι όχι απλά ιδεατές. Ας είστε σαφείς με το ταίρι σας και προσγειωμένοι.

Τοξότης

Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και της οικονομικής επάρκειας. Με την Αφροδίτη και τον Βόρειο Δεσμό σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, είστε σε θέση να κάνετε μία ευχάριστη στροφή, δίνοντάς σας ωριμότητα και ευοίωνες προοπτικές. Δεν αποκλείεται να προσελκύσετε αυτό που σας ενδιαφέρει, είτε είναι μία αγάπη, είτε ένα έσοδο, είτε ένα σημαντικό δώρο.

Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό απόκτημα.

Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ήρθε η στιγμή να τα τακτοποιήσετε, ή να κάνετε ρυθμίσεις που θα σας ανακουφίσουν.

Τώρα οφείλετε να είστε επικεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση.

Στα αισθηματικά σας πρέπει να ανανεώσετε τη σχέση σας, με μία αλλαγή, μία εκδρομή, μία έκπληξη.

Αναζητώντας την αισθηματική σας ισορροπία, επιδιώξετε να έχετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, με θαλπωρή και τρυφερότητα. Θα αισθανθείτε πολύ όμορφα και οι δύο.

Αιγόκερως

Σας αφορά άμεσα η Πανσέληνος αυτή, αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας. Ένα ζώδιο το οποίο έχει ήδη κουραστεί από τις διαρκείς προκλήσεις τα τελευταία χρόνια. Επομένως μία ακόμη προσπάθεια συνειδητοποίησης είναι μέσα από αυτήν την Πανσέληνο, κυρίως καθώς φέτος έχετε τον Κρόνο στο ζώδιό σας και μάλιστα σε σύνοδο με τη Σελήνη.

Φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία δίκαιη ικανοποίηση. Το τρίγωνο του Δία που στηρίζει τον Ήλιο, θα φέρει λαμπερές γνωριμίες ή συνεργασίες στη ζωή σας.

Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει αλλά μέσω ανταγωνιστικών διαθέσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας κουράσει. Μην ξεχνάτε τη πρόκληση του Άρη αυτή την εποχή.

Επομένως, ό,τι χτίζετε θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά.

Υδροχόος

Σε ένα ευαίσθητο σημείο για σας η Πανσέληνος, αναδεικνύονται κρυφές ανησυχίες και σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση.

Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να αγνοήσετε, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που σας βάρυναν, και είναι δύσκολο να καλύπτετε πλέον.

Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να διακρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά. Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή.

Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία.

Γοητεύετε στον κοινωνικό σας χώρο, αυτό λειτουργεί θετικά και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η Αφροδίτη και ο Βόρειος Δεσμός απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργούν όμορφες σχέσεις, ευχάριστες συναντήσεις και καλές συνεργασίες. Ωστόσο ο Άρης, ανάδρομος, στο ζώδιό σας, κουράζει αρκετά και σας προκαλεί να αντιδράσετε σπασμωδικά. Για τον λόγο αυτό, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις.

Ιχθείς

Με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα να στηρίζουν το ζώδιό σας, θα έχετε γλυκύτητα και αποφασιστικότητα παράλληλα, εκπλήσσοντας τους γύρω σας.

Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια και τους στόχους. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να εξετάστε σοβαρά τις δραστηριότητές σας.

Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα στο πρόσφατο παρελθόν, θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης.

Θα διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Ο κόπος σας αποδίδει καρπούς, είστε πλέον σε θέση να αναγνωριστείτε μέσω του μόχθου, της υπομονής και της γνώσης σας.

Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και η σχέση σας αντέχει στον χρόνο. Μπορεί να είναι λιγότεροι, θα είναι όμως σοβαροί και αξιόπιστοι.

Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, φέρνουν αυτή την εποχή αντιπαλότητα, ζήλια ή και διεκδικήσεις που σας κουράζουν σε ένα βαθμό, αλλά σας κρατούν σε εγρήγορση.

Πηγή: neolaia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments