Αθλητισμός

ΑΕΚ: Οικονόμου, Πόνσε και εξτρέμ

ΑΕΚ: Οικονόμου, Πόνσε και εξτρέμ
Η ΑΕΚ προχωρά τις μεταγραφικές της κινήσεις.

Είναι κάτι περισσότερο από εμφανές πλέον ότι η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία της υλοποίησης του μεταγραφικού της σχεδιασμού. Τουλάχιστον, σε ότι αφορά το… πρώτο κύμα ενίσχυσης, δηλαδή, τους ποδοσφαιριστές που εξ αρχής ήθελε ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει στη διάθεσή του κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία.

Μέσα σε αυτό το διάστημα αναμένεται να τελειώσει και η μεταγραφή του Μάριου Οικονόμου. Η συμφωνία με την Μπολόνια είχε επί της ουσίας επιτευχθεί εδώ και κάποιες μέρες και το μόνο που απέμενε ήταν το τελικό «ΟΚ» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που αν και αρχικά στις σκέψεις του ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, απάντησε θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, καθώς θέλει πολύ να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και να κάνει πρωταθλητισμό. Μάλιστα, είναι ενήμερος και για το πόσο θετική άποψη έχει γι’ αυτόν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος ήθελε πολύ τον Έλληνα στόπερ.

Σε ότι αφορά στον Έκι Πόνσε, κατά τη διάρκεια της ημέρας ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούσαν το deal της ΑΕΚ με τη Ρόμα και είναι όλα έτοιμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το μόνο που απομένει είναι να ταξιδέψει ο παίκτης από την Αργεντινή στην Αθήνα, να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Κάτι που αναμένεται να γίνει τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Την ίδια στιγμή, πιο εντατική δουλειά γίνεται πλέον και για τη θέση του χαφ που ανεξάρτητα από το θέμα Κονέ φαίνεται πως θα αποκτήσει η ΑΕΚ. Έχουν προκριθεί κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και γίνονται διαρκείς επαφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρίσκονται σε αυτές οι Τζον Ογκού και Άλεφ. Για τον τελευταίο Βραζιλιάνο η ΑΕΚ ψάχτηκε εν νέου, αλλά η πληροφόρηση που έχει από την Μπράγκα είναι πως θα παραμείνει στην Πορτογαλία τουλάχιστον για την προετοιμασία της ομάδας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments