Πολιτική

Στο νοσοκομείο ο Μάνος Αντώναρος

Στο νοσοκομείο ο Μάνος Αντώναρος
Με πνευμονία ιδιαίτερα βαριάς μορφής νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού εδώ και λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος.

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έχει μεταφερθεί ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, αδερφός του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μάνος Αντώναρος, αδερφός του πρώην στελέχους της ΝΔ Ευάγγελου, πάσχει από τo βακτήριο της λεγιονέλλας, ενώ μέχρι τώρα είναι άγνωστο πως το κόλλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο παραμένει σοβαρή καθώς υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών.

Σε επικοινωνία που είχε το newpost.gr με τον αδελφό του δημοσιογράφου, Ευάγγελο Αντώναρο, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Όλοι μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τη καρδιά μας τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τη Διοίκηση του Ευαγγελισμού για την άψογη ιατρική φροντίδα που παρέχουν από την πρώτη στιγμή στον αδελφό μου.

Μας συγκινούν ιδιαίτερα η συμπαράσταση και τα αισθήματα φιλίας κι αγάπης που μας εκφράζουν με κάθε τρόπο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του Μάνου σ’ αυτές τις δύσκολες περιστάσεις και στη προσωπική δοκιμασία την οποία διέρχεται.

Ο Μάνος είναι μαχητής, αγαπάει τη ζωή και ελπίζω ακράδαντα ότι θα βγει νικητής κι από αυτή τη μεγάλη μάχη. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλοι και συνάδελφοι θα σεβασθούν απόλυτα την ιδιωτικότητα αυτών των στιγμών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments