Αθλητισμός

Απασφάλισε ο Δημήτρης και ετοιμάζει “βόμβες” – Έρχονται τρομερές ανακοινώσεις απ’ τον ηγέτη του Παναθηναϊκού

Απασφάλισε ο Δημήτρης και ετοιμάζει “βόμβες” – Έρχονται τρομερές ανακοινώσεις απ’ τον ηγέτη του Παναθηναϊκού
Έτοιμος να... τινάξει την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος.

Ο Νίκος Καλάθης ανακοινώθηκε κι επίσημα πως θα συνεχίσει την καριέρα του για άλλα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει ο ηγέτης της ομάδας. Η απόκτηση του Λάσμε έχει… δέσει την φροντ λάιν του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλέον χωρίς άγχος κοιτάζει να τελειώσει τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα που έχει.

Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος να… απασφαλίσει και να ρίξει τις “βόμβες” που θα διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό κυρίαρχο στην Ελλάδα και θα τον επαναφέρουν στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, αφού ο στόχος είναι η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Βιτόρια την επόμενη σεζόν.

Όσο κι αν τηρούν σιγή ιχθύος από τον Παναθηναϊκό στο θέμα του Παπαπέτρου, είναι αλήθεια πως ο Έλληνας φόργουορντ πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Κάθε… ώρα που περνάει έρχεται όλο και πιο κοντά και δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να έχουμε ανακοινώσεις.

Παράλληλα, σημείο επαφής βρέθηκε και με έναν ακόμα Έλληνα. Ο Νίκος Παππάς σκέφτηκε εκ νέου την πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση και είναι έτοιμος να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Παράλληλα, ο Πασκουάλ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ και έναν καλό σουτέρ, όπως είναι ο Κόπονεν, χωρίς να είναι δεδομένο πως τελικά οι πράσινοι θα κινηθούν για τον Φινλανδό ή για κάποια άλλη περίπτωση παίκτη, αλλά και σ’ αυτό το θέμα αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments