Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων για την Τρίτη
Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων για την Τρίτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Να είστε πολύ προσεχτικοί, μέχρι να κλείσει ο κύκλος των εκλείψεων, καθώς οι λάθος δράσεις – προτάσεις, θα φέρουν άσχημες παρεξηγήσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Προστατέψτε την σχέση σας, από καταστάσεις που δεν την αφορούν. Αυτό που έχετε ήδη δημιουργήσει είναι μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Ζυγός

Δίδυμοι

Αλλάζετε συνέχεια ερωτικούς συντρόφους, και μάλλον αυτό δηλώνει ότι περνάτε ένα διάστημα, που δεν είστε εσείς τελικά καλά με τον εαυτό σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Καρκίνος

Η επιμονή και η ισχυρογνωμοσύνη σας, δεν θα βοηθήσει αυτήν την σχέση να λύσει τα προβλήματα σας. Όσο επιμένετε με αυτόν τον τρόπο, τόσο μεγαλύτερες και οι καθυστερήσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Παρθένος

Λέων

Υπάρχουν θέματα που δεν αξίζουν, να τα φέρνετε στο τραπέζι των συνομιλιών με τον άνθρωπο σας. Εστιάστε το τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Παρθένος

Όσο δεν λέτε τι ζητάτε και τι επιθυμείτε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, τόσο όλα αυτά τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, θα πηγαίνουν πίσω.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός

Οι εκλείψεις που απομένουν, θα φέρουν σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, οικονομική άνεση αλλά και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Ζυγός

Σκορπιός

Ο κάθε ένας μπορεί να έχει από μια ερωτική σχέση. Εσείς δεν ανήκετε στους πολλούς. Ξέρετε τι θέλετε και μάλλον για αυτόν τον λόγο, είστε ακόμη μόνη σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Τοξότης

Τοξότης

Δεν αποδίδει τελικά σε εσάς και στην καρδιά σας, αυτή η σχέση τίποτα. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αιγόκερως

Γενικά δείχνετε προς τα έξω, ότι περνάτε καλά μέσα στην σχέση σας αλλά στην πραγματικότητα, έχετε πολλά προβλήματα, για τα οποία δεν είστε υπερήφανοι.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Τοξότης

Υδροχόος

Μια καλή ημέρα που μπορείτε να κάνετε πολλά με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και να φύγετε για ένα μονοήμερο ταξίδι, που σίγουρα θα σας ανανεώσει πολύ.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Αιγόκερως

Ιχθείς

Δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη, να δέχεστε να κινείται αυτή η σχέση, μόνο μέσα από τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Παρθένος

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018