Ειδήσεις
pagenews.gr / Ειδήσεις / Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το επόμενο 3ήμερο
Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το επόμενο 3ήμερο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός: Οι αξιώσεις, που έχετε από το άτομο που είναι δίπλα σας, μάλλον έχουν πολλαπλασιαστεί και θέλετε να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση που θα φέρει και το αποτέλεσμα.

You and Me – ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Ταύρος: Από την καινούργια εβδομάδα, που αλλάζει και το ζώδιο θα βρείτε τους τρόπους να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις οικονομικές που σας πονούν.
You and Me – ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Δίδυμοι: Θέλετε να μιλήσετε πιο αναλυτικά στον άνθρωπο σας, για κάποια ζητήματα που αντιμετωπίζετε, και που πιθανόν ήδη να προσπαθεί να λύσει.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Καρκίνος: Δεν έχετε ακόμη δει κάτι πιο πέρα, από τα λόγια αυτού του ατόμου που θέλετε να είστε μαζί και σοβαρά. Βάλτε από τώρα τα όρια σας.
You and Me – ΝΕΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Λέων: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, τόσο καιρό προσπαθούν να σας τραβήξουν την προσοχή, πάνω σε κάποια άσχημα χαρακτηριστικά του ατόμου που θέλετε!
You and Me – ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρθένος: Δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες ο πρώην σας, να σας πείσει για να είστε και πάλι μαζί του, αλλά σίγουρα αυτό όλο θρέφει τον εγωισμό σας.
You and Me – ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Ζυγός: Η καθημερινότητα σας έχει σίγουρα πολλή καλύτερη τώρα που είστε και πάλι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ετοιμαστείτε για δεσμεύσεις.
You and Me – ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Σκορπιός: Τα θέματα που αντιμετωπίζετε μέσα στην οικογενειακή σας ζωή, σίγουρα δεν μπορούν να λυθούν με το να εμπλέκετε και τρίτα άτομα.
You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Τοξότης: Μην παίζετε παιχνίδια με την καρδιά του ατόμου που αγαπάτε. Δεν είναι και ότι καλύτερο και ειδικά σε αυτήν την εποχή της ζωής του.
You and Me – ΕΚΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Αιγόκερως: Διαφωτίστε τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας απασχολούν και μην μιλάτε άλλο για το άσχημο σας παρελθόν.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Υδροχόος: Είναι τελικά πολλά αυτά που σας χωρίζουν, από το άτομο που εσείς θέλετε, αλλά για τους δικούς σας λόγους δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.
You and Me – ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ιχθείς: Αυτό που έχετε προτεραιότητα για εσάς, είναι να φύγετε από τις δύσκολες – αρρωστημένες καταστάσεις της ζωή σας και να αγαπήσετε μόνο όποιον σας αγαπάει.
You and Me – ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018