Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/07
Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 22/07 | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Οι πρωτοβουλίες που έχετε πάρει στην εργασία σας, σίγουρα θα σας κάνουν να πατήστε πιο σταθερά στα πόδια σας και να κρατήσετε την ισορροπία σας. Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, μεγάλος ενθουσιασμός καθώς ο πρώην σας, ήδη έχει αρχίσει και σας ψάχνει. Σαφώς και θα έχετε σύντομα κάποιο μήνυμα του.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Δίδυμοι

Η μοναχική σας ζωή, ίσως και αυτό το διάστημα, να σας έχει κάνει καλό. Έχετε βρει τι ζητάτε και μάλλον το έχετε βρει. Όλα τα άλλα είναι εύκολα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Παρθένος

Καρκίνος

Έχετε αποδείξει πολλές φορές, στον άνθρωπο σας την αλήθεια της αγάπης σας. Τώρα έχει έρθει η ώρα να κάνει κάτι περισσότερο και αυτός.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Καρκίνος

Λέων

Οι δεσμεύσεις που ζητάτε από το ταίρι σας, δεν είναι και αυτές που θέλει ο ίδιος. Ίσως καλύτερα να τον αφήσετε να σκεφτεί τι ζητά τελικά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Παρθένος

Υπάρχουν λύσεις για κάθε αισθηματικό πρόβλημα μέσα σε μια σχέση. Μια συζήτηση αυτές τις ημέρες, σίγουρα θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός

Υπάρχει ένας έρωτας με πολύ πάθος, που έχει δημιουργηθεί μέσα στον χώρο της εργασίας σας. Αυτό θα πρέπει όμως να το προστατέψετε από τα τρίτα μάτια.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Σκορπιός

Οι δικοί σας άνθρωποι, ήδη σχολιάζουν τον σύντροφο που έχετε επιλέξει να έχετε κοντά σας. Μην ακούτε λοιπόν κανέναν και κάντε αυτό που λέει η λογική σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Τοξότης

Πολλές και ευχάριστες θα είναι οι προσκλήσεις, που θα λάβετε από γνωστούς και φίλους, για να βρεθείτε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Απολαύστε το.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Αιγόκερως

Θα σας πολιορκήσει και πάλι, ένας πιο παλιός σας έρωτας, που όμως ακόμη δεν έχετε ξεμπλέξει την δική του προσωπική ζωή. Προσοχή στις υποσχέσεις σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος

Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Δεν υπάρχουν αυτήν την εποχή οι προδιαγραφές για να μπορέσει ο άνθρωπος σας, να κάνει κάτι πιο επίσημο μαζί σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ζυγός και Ιχθείς

Ιχθείς

Υπάρχουν νέα πρόσωπα γύρω σας, που δεν σας αφήνουν να αισθανθείτε μοναξιά. Ίσως και μέσα από αυτό να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Σκορπιός

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018