Ζώδια

Χαρτομαντεία με την τράπουλα Κατίνας – DESTE – Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο του Ιουλίου

Χαρτομαντεία με την τράπουλα Κατίνας – DESTE – Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο του Ιουλίου
Αναλυτικές προβλέψεις.

Κριός: ΓΚΑΜΧΑΤ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν θα βρείτε το δίκιο σας μέσα στην σχέση, και από τον άνθρωπο σας αν συνέχεια γκρινιάζετε και απαιτείτε. Αν τελικά κάτι δεν μπορεί να αλλάξει, πάντα μπορείτε και εύκολα να αποχωρήσετε.

Ταύρος: Η ΑΛΕΠΟΥ

Υπάρχουν διάφορα άτομα γύρω σας και καταστάσεις, που δεν είναι συμβατές με τα δικά σας δεδομένα και μάλλον έχει έρθει η ώρα, για να απομακρυνθείτε, πριν σας γίνουν μόνιμα προβλήματα.

Δίδυμοι: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Αν ξέρετε τι έχει συμβεί στο παρελθόν του συντρόφου σας, τότε και εσείς θα πρέπει να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας, έτσι ώστε να μην το θυμίζετε πια.

Καρκίνος: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Μάλλον έχετε κάνει κάποια λάθη, σε αυτόν τον δεσμό, μάλλον ήσασταν πιο έντονοι και δεικτικοί, στα λόγια σας και αυτό έχει πικράνει τον άνθρωπο σας. Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Λέων: Ο ΔΡΟΜΟΣ

Έχετε στείλει μηνύματα και έμμεσες επικοινωνίες στο πρώην σας, που όμως δεν ανταποκρίνεται. Ιδανικά χαθείτε από την καθημερινότητα του, και θα δείτε την δική του τότε δράση.

Παρθένος: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Η σχέση σας η ερωτική είναι στην εντατική εδώ και καιρό. Το 10 μαζί και 100 χώρια δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάει το ζώδιο σας, άρα μιλήστε και βρείτε το τι σας φταίει.

Ζυγός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Είσαστε μέσα σε αναμνήσεις από το παρελθόν της σχέσης αυτής που μόλις τώρα εσείς και με δική σας πρωτοβουλία, τερματίσατε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σκορπιός: Η ΚΑΜΗΛΑ

Αν έχετε βρει έναν άνθρωπο που πληρή μερικά από τα βασικά σας θέλω, τότε μην τον αφήσετε έτσι απλά να φύγει. Στην πορεία θα ανακαλύψετε και τα άλλα καλά του.

Τοξότης: ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Οι σχέσεις που έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και προβλήματα, πια σας έχουν κουράσει. Ιδανικά για αυτό το Καλοκαίρι, μείνετε και λίγο μόνοι σας, για να βρείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως: Η ΠΟΡΤΑ

Το ταίρι σας, έχει ένα σοβαρό θέμα με το παρελθόν του, ίσως κάποιο δύσκολο -–εκκρεμές διαζύγιο! Μην επέμβετε σε κάτι πιο βαθύ, γιατί δεν τα ξέρετε όλα.

Υδροχόος: ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Αυτά που βλέπετε δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, μέσα σε μια σχέση. Είναι αυτό που πρέπει να σας ενεργοποιήσει για να προτείνετε άμεσες αλλαγές σε όλα.

Ιχθείς: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Αν ξέρετε αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σας, μέσα στην εργασία σας, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να επέμβετε και να τα τερματίσετε μέσω επιχειρημάτων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments