Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη
Ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

ΚΡΙΟΣ

Όταν βλέπεις πως τα πράγματα αρχίζουν να στραβώνουν – όπως θα συμβαίνει κάποιες φορές- τότε θα πρέπει να καταπνίγεις το κακό, πριν αναπτυχθεί. Ειδικά αν φοβάσαι, πως θ’αλλάξει η ερωτική σου πραγματικότητα. Ή ο εραστής σου προσπαθεί να ξεφορτωθεί το δράμα του, φορτώνοντάς το σε σένα, ή η επικοινωνία μεταξύ σας είναι τεταμένη. Ό,τι και να είναιι, δες το σαν πρόκληση. Το μόνο που πρέπει ν’αποφύγεις, είναι τους διαπληκτισμούς, με τον εραστή σου. Μην αφήσεις κανένα να σε αναστατώσει σήμερα, επειδή είναι πολύ σημαντικό να παραμείνεις ήρεμη και προσγειωμένη. Αύριο μπορεί να είναι μια καλύτερη μέρα για να αντιμετωπίσεις τα σοβαρά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν ρομαντικές φαντασιώσεις αρχίζουν να συντρίβουν την πραγματικότητά σου, είναι η στιγμή που πρέπει ν’αλλάξεις πρότυπα στο μυαλό και την καρδιά σου. Γνωρίζεις ότι η ανταλλαγή των συναισθημάτων σου με τον εραστή σου, ίσως να μην είναι μια απλή υπόθεση σήμερα. Όμως θέλεις ν’ αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να είσαι αυθεντική, για να εκφράσεις τα παθιασμένα συναισθήματά σου, με έναν αληθινό και ακριβή τρόπο. Θα κάνεις μεγαλύτερη πρόοδο αν ακούς την εσωτερική φωνή σου, παρά αν προσπαθήσεις να κατανοήσεις τη δική σου λογική. Η καρδιά, είναι υπεύθυνη αυτή τη στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην ερωτική σου σχέση μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά θα ήταν άδικο να κατηγορήσεις για όλα τον εραστή σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα.  Κάνε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου, ακόμα κι αν είναι δύσκολη, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξαλείψετε ανασφάλειες και φόβους που και οι δύο έχετε μέσα στη σχέση σας. Μιλήστε ειλικρινά για το πόσο χρόνο και προσοχή, συνεχίζετε να δίνετε και οι δύο στο παρελθόν. Και αποφασίστε από κοινού, πως δε χρειάζεται να είναι πια εμπόδιο στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να παραδεχτείς, πως έχεις επιτρέψει σε ορισμένα ζητήματα να δημιουργήσουν απόσταση και αρνητική ατμόσφαιρα στην ερωτική σου σχέση. Το καλό όμως είναι, πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις τις σωστές κινήσεις, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αν νιώσεις πως είναι απαραίτητο, σβήσε ό,τι συνέβη στο παρελθόν και ξεκίνα απ’την αρχή. Ο εραστής σου, σίγουρα θα το εκτιμήσει. Γι’αυτό, ξεκίνα κι απόλαυσε τ’αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Μην ανησυχείς αν αισθάνεσαι ότι παλεύεις με συναισθήματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις ή να ελέγξεις. Πιθανόν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις περισσότερο τη λογική σου, στο σενάριο της ερωτικής σου ζωής, απ’ όσο έκανες μέχρι σήμερα. Κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα πρακτικό και λογικό βήμα προς την πρόοδο και την ενίσχυση της ερωτικής σου σχέσης. Ακόμα κι αν νιώθεις, πολύ πιο πνευματικά ή μεταφυσικά στη συναισθηματική ζωή σου, μπορείςνα εξισορροπήσεις τις ερωτικές σου φαντασιώσεις, με την καθημερινή σου πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή, είναι η καλύτερη ισορροπία που θα μπορούσες να πετύχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνδεση με την πνευματική ή μεταφυσική πλευρά σου, σε βοηθά να δεις τις δυνατότητες που έχεις τόσο στην εργασία όσο και στην ερωτική σου ζωή. Και έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενη. Η αίσθηση πως υπάρχει κάτι που ξεπερνά τα συναισθήματα της αγάπης, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις και τον εραστή σου. Τα συναισθήματα που έχεις για τον εραστή σου, είναι κάτι περισσότερο από μια φυσική ένωση. Και θα νιώσεις καταπληκτικά, όταν καταλάβεις πως το ίδιο νιώθει και ‘κείνος.

ΖΥΓΟΣ

Ακριβώς επειδή δεν έχεις όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου σχετικά με την αγάπη, δεν υπάρχει λόγος να σταματήσεις να τις ψάχνεις. Στην πραγματικότητα, οι συμβουλές ενός φίλου, μπορεί να σε βοηθήσουν ν’ αποκτήσεις διαφορετική αντίληψη για τα ερωτικά ζητήματα. Αν σκέφτεσαι να πάρεις μια μεγάλη απόφαση σχετικά με την ερωτική σου σχέση, συμβουλέψου αρχικά όσους μπορείς. Και μετά αφού τις επεξεργαστείς και βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα, με καθαρό μυαλό και ειλικρίνεια καρδιάς, κάνε την κίνησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραδώσου στις αλλαγές της ερωτικής σου ζωής αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν τα έντονα συναισθήματά σου, χρειάζονται στιγμές αυτοσυγκέντρωσης για τους παθιασμένους σου στόχους. Η σαφήνεια τελικά θα επιστρέψει, αλλά για τώρα, πρόσεξε αν μπορείς ν’αγκαλιάσεις ό, τι συμβαίνει στα θέματα της καρδιάς σου, με χάρη και ηρεμία. Μια θετική στάση, μπορεί να σε οδηγήσει, στο να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι τυχερή που μπορείς να είσαι τόσο αυθόρμητη και ευέλικτη σήμερα στα ερωτκά σου. Σου είναι πολύ εύκολο να επεμβαίνεις στις σκέψεις και στα συναισθήματά σου, στο μυαλό και στην καρδιά σου. Υπάρχει μια περιστασιακή αλλά πολύπλοκη κοσμική ενέργεια που σου δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Μπορείς όμως ν’ανταπεξέλθεις χωρίς να αγχωθείς, όταν έχεις ν’αντιμετωπίσεις την ερωτική σου σχέση. Και μπορείς ακόμη να φωτίσεις τις οποιεσδήποτε σκιές, που ίσως απειλήσουν την γεμάτη πάθος ευδαιμονία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια μέρα, που πρέπει να είσαι θαρραλέα στα ερωτικά σου και να αφήσεις τις ανησυχίες και τα δεινά σου. Αρνείσαι πλέον να φοβάσαι, γιατί είσαι απόλυτα αφοσιωμένη και παθιασμένη με την ερωτική σου ευτυχία. Και ξέρεις πως οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει στην ερωτική σου σχέση, μπορεί να μετατραπεί σε θετικό. Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου, για να δείξεις στον εραστή σου τα τρωτά σου σημεία και τις αδυναμίες σου. Γιατί η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα είναι πιο σέξι από τις φοβίες, σήμερα. Πέτα τον παλιό εαυτό σου απ’το παράθυρο και κράτα την τολμηρή και σέξι παρουσία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η κοσμικά σταθερή μέρα, σου επιτρέπει να ακούσεις τη διαίσθησή σου, σχετικά με τα ερωτικά ζητήματα, που χρειάζονται την προσοχή σου. Μπορείς να λύσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί στην ερωτική σου σχέση, επειδή θέλεις ν’αλλάξεις την συμπεριφορά σου, στους τομείς που θεωρείς πως είναι απαραίτητο. Η ψυχή σου θέλει, ό,τι και η καρδιά σου! Ν’ απολαύσει τις παθιασμένες εμπειρίες όσο περισσσότερο γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν θέλεις να κάνεις πραγματικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, θα πρέπει αυτές, να γίνουν μαζί με τον αγαπημένο σου. Δεν είσαι πια φανατική με τις φαντασιώσεις ή τις εξιδανικευμένες ονειροπόλησεις. Είσαι πλέον σε επαφή, με το πραγματικό πάθος για το ερωτικό σου μέλλον. Γιατί έχεις συνειδητοποιήσει, πως μπορείς να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις, μόνο αν οι στόχοι σου στηρίζονται στην πραγματικότητα. Αν τα ερωτικά σου φροντίζεις να τα διατηρείς πραγματικά και απλά, θα είσαι πολύ ευχαριστημένη.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018