Αθλητισμός

Φοράει τελικά τα “κιτρινόμαυρα” ο Χαραλαμπόπουλος;

Φοράει τελικά τα “κιτρινόμαυρα” ο Χαραλαμπόπουλος;
Άγνωστη παραμένει η μπασκετική στέγη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πριν μερικές μέρες έδειξε να αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αλλά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η οποία μεταξύ άλλων κάνεις σαφές ότι είναι δύσκολη ότι η απόφαση αποδέσμευσης δημιουργεί πολλά ερωτηματικά με το μέλλον του παίκτη.

Όπως όλα δείχνουν, το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Χαραλαμπόπουλου φαντάζει να είναι το πιο κοντινό σενάριο.

Άξιο μνημόνευσης, ότι η ομάδα του Άρη ασχολήθηκε αρκετά με την υπόθεση του παίκτη, αλλά η άρνηση να μπει σε διαπραγματεύσεις από μόνος του ο παίκτης, άμεσα έκανα τους “κιτρινόμαυρους” να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους. Ωστόσο, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού των ανθρώπων του Άρη υπήρχε η σκέψη συνεργασίας.

Υπάρχουν όμως και οι ενδοιασμοί του Βαγγέλη Αγγέλου. Ο έμπειρος τεχνικός δεν είναι υπό της μονοετούς συνεργασίας. Εκτιμά ότι σ’ αυτήν την περίπτωση ο αθλητής λειτουργεί υπό το καθεστώς της πίεσης και κοιτάζει περισσότερο τον ατομικό παράγοντα παρά τον ομαδικό. Γι’ αυτόν τον λόγο, στην τελευταία συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, του επανέλαβε ότι θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα συνεργασίας δύο χρόνων.

Ο άλλος βασικός ενδοιασμός του προπονητή του Αρη σχετίζεται με τον τομέα των ισορροπιών. Ο Χαραλαμπόπουλος θέλει να αγωνιστεί στη θέση «3» καθώς εκτιμά ότι αυτή του πάουερ φόργουορντ δεν του ταιριάζει. Εκεί ο Αρης έχει τον Λάκι Τζόουνς, ο Ραμόν Χάρις επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βοηθητικές λύσεις τους Σλαφτσάκι, Νταλό. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση προσέγγισης του Χαραλαμπόπουλου θα αλλάξει εκ νέου το πλάνο λειτουργίας.

Τα παραπάνω διαμορφώνουν την άποψη ότι η μετακόμιση του Χαραλαμπόπουλου στον Άρη είναι σχεδόν αδύνατη, αλλά κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments