Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Δείτε το σχετικό βίντεο.

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 20 ως 26/8/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Από αυτή την εβδομάδα, μέρα με τη μέρα, θα αλλάζει το σκηνικό του καλοκαιριού, πράγμα ευχάριστο, αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτό το καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς οι επιδράσεις των εκλείψεων συνεχίζουν να υφίστανται και να αποτελούν τη Δαμόκλειο Σπάθη μας.

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και δίνει το σύνθημα να μπαίνουμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς καθημερινότητας, δουλειάς, υπηρεσίας. Εντάξει! Το καλοκαιράκι δεν τελείωσε! Είναι εδώ και μας καλεί να το χαρούμε και –γιατί όχι- να απολαύσουμε έστω και όψιμες διακοπές.

Ωστόσο, καθώς ο Σεπτέμβρης πλησιάζει και άρα η καινούργια σεζόν είναι πολύ κοντά, όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε εγκαίρως πιο θα είναι το επόμενο βήμα μας. Σε αυτές τις σκέψεις μας βάζει ο Ήλιος από την Παρθένο που ρίχνει το φως του στο πεδίο της καθημερινότητας και μας καλεί να την πλαισιώσουμε με δραστηριότητες, να την εμπλουτίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Η εβδομάδα κλείνει με μία μοναδική Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων την Κυριακή 26 Αυγούστου! Μοναδική καθώς τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) που κατά την Πανσέληνο βρίσκονται πάντα σε όψη αντίθεσης, δημιουργούν έναν πλανητικό σχηματισμό που ονομάζεται «χαρταετός» και αποτελείται από ένα Μεγάλο Τρίγωνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το απαρτίζουν ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Ουρανός, μία αντίθεση (Ήλιος – Σελήνη) και δύο εξάγωνα της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός ενέχει το στοιχείο της ευκαιρίας, της προόδου, των αυξημένων δυνατοτήτων. Έτσι ο αγαπημένος μήνας του χρόνου που άνοιξε μέσα στη στεναχώρια, κλείνει με τον πιο δυναμικό και -για πολλούς- ευχάριστο τρόπο.

Πιο ευνοημένοι από αυτόν τον εξαιρετικά ευνοϊκό σχηματισμό είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) των πρώτων ημερών καθώς επίσης και στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) των πρώτων ημερών.

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments