Ζώδια

Χαρταμαντεία: Προβλέψεις Λενορμάν για τα Ζώδια για την Τρίτη

Χαρταμαντεία: Προβλέψεις Λενορμάν για τα Ζώδια για την Τρίτη
Ερωτικη Χαρτομαντεία Λενορμαν 21.08 Τρίτη.

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Επικοινωνίες έντονες – Διαπληκτισμός αντρών. – Επαγγελματικές κόντρες

χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Κάποιες κινήσεις που έχετε κάνει προς το άτομο που σας αφορά ερωτικά, τελικά θα φανούν ωφέλιμες. Τώρα, απλά έχετε να περιμένετε τις δράσεις και από την άλλη πλευρά.

Ταύρος

Σε θέματα οικογένειας, έχετε να δώσετε πλέον τον περισσότερο χρόνο σας, καθώς οι αλλαγές σας έχουν δικαιώσει. Αυτό εμπεριέχει σε κάποιους και επανασυνδέσεις.

Δίδυμοι

Αναλύετε μέσα στο μυαλό σας διεξοδικά, αυτά που πρέπει να γίνουν στην σχέση σας, προκειμένου να μην έχετε άλλους καυγάδες και χωρισμούς. Καρκίνος

Προσέχετε την ισορροπία μέσα στον δεσμό σας, και αυτό είναι κάτι που τον έχει σώσει πολλές φορές. Μάλλον έχει πέσει σε εσάς ο κλήρος του δυνατού.

Λέων

Μην λέτε τα ίδια σε κάθε άτομο καινούργιου που εισέρχεται στην ζωή σας. Έκαστο χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Δεν είναι όλοι σαν τον πρώην σας.

Παρθένος

Δεν έχετε άλλο χρόνο, για άτομα και καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός πορείας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε βιώσει στο μέγιστο στο παρελθόν σας. Ζυγός

Ακόμη αυτός που αγαπάτε, δεν σας έχει δείξει τι θέλει από εσάς. Μπορεί και τίποτα και απλά να περνάει τον χρόνο του, μόνο όποτε αυτός επιθυμεί.

Σκορπιός

Οι συζητήσεις που έχετε κάνει αυτό το Καλοκαίρι, με τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου.

Τοξότης

Πολλά τα έξοδα που έχετε κάνει αυτό το χρονικό διάστημα. Από την νέα εβδομάδα σίγουρα πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, για το πώς θα κινηθείτε πια. Αιγόκερως

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές ενδείξεις, ότι ο πρώην σας με τον δικό του τρόπο σας ψάχνει. Αυτό είναι και κάτι που δείχνει ότι θέλει να επιστρέψει πίσω.

Υδροχόος

Οι επικοινωνιακές προστριβές που συντελούνται αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σας, ακουμπούν το παρελθόν σας που κατά καιρούς σας ενοχλεί!

Ιχθείς

Έχουν προκύψει κάποια προβλήματα στην εργασιακή καθημερινότητα του συντρόφου σας, και θα χρειαστεί να λείψει από κοντά σας για λίγο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments