Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 27 μέχρι 30 Αυγούστου 2018 με τον Άρη σε ορθή πορεία

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 27 μέχρι 30 Αυγούστου 2018 με τον Άρη σε ορθή πορεία
Οι προβλέψεις αστρολογίας από 27 μέχρι 30 Αυγούστου 2018. Μάθε πως η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία και οι άλλες πλανητικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Αυτή την τελευταία εβδομάδα του μήνα βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις, που θα βοηθήσουν στο να καταλαγιάσει σταδιακά πλέον όλη η αναστάτωση που βιώσαμε αυτό το καλοκαίρι. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις πλανητικές όψεις των ημερών και τι μας επιφυλάσσουν.

 O Άρης επιστρέφει σε ορθή πορείαΚαι αρχικά είναι ο Άρης που τη Δευτέρα περνά σε στάση για να επιστρέψει επιτέλους σε ορθόδρομη πορεία, αποκαθιστώντας την τάξη και τις ισορροπίες, βοηθώντας μας να κάνουμε μια σημαντική επανεκκίνηση στα όποια θέματα έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Κυρίως, όμως, θα μας δώσει την ευκαιρία να περάσουμε ξανά στην δράση και να διεκδικήσουμε ότι μπορεί να στοχεύουμε. Ξεκινά την ορθοδρόμηση του από την 28η μοίρα του Αιγόκερου, δημιουργώντας ένα πονοκέφαλο στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και σε όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουν έναν πολύ καλό προγραμματισμό και να μην λειτουργούν παρορμητικά ή να αφήνουν τα πράγματα στη τύχη τους, γιατί είναι πιθανό όχι μόνο να μην τα καταφέρουν, αλλά να κάνουν και λάθος κινήσεις.

Το διάστημα αυτό ανακινούνται θέματα που μας απασχόλησαν την περίοδο του Μαΐου, που τώρα με τον ένα η τον άλλο τρόπο κλείνουν οριστικά το κεφάλαιο τους στην ζωή μας.

Κρόνος τρίγωνο με Ουρανό

Επίσης τη Δευτέρα, έχουμε την κορύφωση του τριγώνου μεταξύ των δύο “γιγάντων” του πλανητικού σκηνικού, του Κρόνου και του Ουρανού.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τη δομή, τα όρια και την τάξη, ενώ ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που αμφισβητεί το κατεστημένο και στοχεύει σε κάθε περίπτωση να διαλύσει τα πάντα, κάνοντας τις αλλαγές που θέλει εκείνος σύμφωνα με τον ιδανικό κόσμο των ονείρων του.

Αυτοί οι δύο πλανήτες, όταν συναντιούνται από καλή θέση και γωνία, μπορούν, όχι μόνο να συνεργαστούν αρμονικά, αλλά να δημιουργήσουν και μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο. Βεβαίως αυτός που επιβάλλεται περισσότερο στην μεταξύ τους συνάντηση είναι ο Κρόνος, μιας και είναι πιο ισχυρός από θέση, ενώ ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του.

Έτσι, λοιπόν, το διάστημα αυτό δημιουργεί τις συγκυρίες και τις προϋποθέσεις για να επιτευχθούν σημαντικές αλλαγές. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, το σημαντικό ωστόσο εδώ είναι να κινηθούμε σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε και πιο αποτελεσματικοί .

Κάθε σχέδιο, κάθε ιδέα, κάθε εγχείρημα που δεν έχει σωστές δομές είναι πιθανό να λειτουργήσει αρνητικά.

Είναι πολύ εύκολο στον κύκλο αυτής της επιρροής να γίνουμε επαναστάτες χωρίς αιτία, αν ακολουθούμε μόνο την παρόρμηση της στιγμής κι ότι μπορεί να υπαγορεύει το συναίσθημα μας.

Αντιθέτως, αν κινηθούμε κάτω από τις επιταγές που επιβάλει ο Κρόνος, δηλαδή πρόγραμμα, δομή και οργάνωση, το σίγουρο είναι πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σημαντικά.

Πρόσωπα που έχουν να κάνουν με αρχηγικές θέσεις και που σχετίζονται με εξουσία, το διάστημα αυτό μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις μέσα από τη βοήθεια ή τη στήριξη που μπορεί να παρέχουν.

Το διάστημα αυτό θα αναζητήσουμε τις αλλαγές, αλλά χωρίς υπερβολές, και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Για παράδειγμα, στον χώρο της δουλειάς μπορεί να εφαρμοστούν νέες τεχνικές κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση. Γενικά θα λέγαμε πως μπορείς τώρα να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες και την δράση εκείνη που θα σου δώσει προβάδισμα στον χώρο της καριέρας σου, κερδίζοντας, κυρίως, τον σεβασμό από τους ανωτέρους σου.

Αλλά και ότι μέχρι τώρα μπορεί να λειτουργούσε σαν κατεστημένο στη ζωή σου, ό,τι μπορεί να αφορά στις καθημερινές ανιαρές υποχρεώσεις, το διάστημα αυτό μπορεί να αλλάξει.

Είναι μια εποχή δημιουργικών αλλαγών, που μπορείς να καταφέρεις πολλά! Αρκεί να τα προετοιμάσεις σωστά και θα δεις πως μπορεί απρόσμενα να εμφανιστούν ευκαιρίες, που ξαφνικά θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στον στόχο σου.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους, και Αιγόκερους των πρώτων ημερών ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές, το διάστημα αυτό μπορεί να σου ανατεθούν και περισσότερες ευθύνες. Έχεις, όμως, τη δυνατότητα, και κυρίως την ελευθερία, να λειτουργήσεις όπως εσύ θέλεις και να καταφέρεις πολλά. Μπορεί, επίσης, να θελήσεις να ασχοληθείς με θέματα πιο μεταφυσικά ή με την αστρολογία, ανοίγοντας νέα πεδία ενδιαφερόντων. Πολύ καλή στιγμή και για ομαδικές δράσεις ή πρωτοβουλίες. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλέψου τις ευκαιρίες που έρχονται γιατί είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξή σου.

Ερμής τετράγωνο με Δία

Την Τρίτη έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη υπεύθυνη για την αισιόδοξη διάθεση και ενέργεια που κινείται γύρω σου. Είναι, όμως, παράλληλα αυτή η αισιοδοξία που επικρατεί, που μπορεί να σε κάνει να λες πράγματα χωρίς να σκεφτείς και, κατά συνέπεια, χρειάζεται προσοχή στις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις τις ημέρες αυτές. Ωστόσο, η όψη είναι κατάλληλη για κοινωνική ζωή και επαφές, που μπορείς να αξιοποιήσεις. Επίσης μπορεί να γίνεις αποδέκτης ευχάριστων ειδήσεων! Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να έχουν ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις ή προσκλήσεις, ίσως και για ένα ταξιδάκι που μπορείς να απολαύσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments