Αθλητισμός

Αλέφαντος: Λάθη ο Σκίμπε, διαβάστε τις επιλογές τις δικές μου!

Αλέφαντος: Λάθη ο Σκίμπε, διαβάστε τις επιλογές τις δικές μου!
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr την εικόνα της Εθνικής και τις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε.

Μέτρια είδα την Εθνική, με αντίπαλο μία ομάδα την Εσθονία που είναι Β’ κατηγορίας, για να μην πω Γ’. Δεν έχουν παίκτες οι Εσθονοί να κάνουν γκολ με τίποτα.

Διαφωνώ με τις επιλογές του Σκίμπε. Έχει που έχει πρόβλημα στο υλικό η Εθνική, κάνει και επιλογές λάθος.

Ο Τοροσίδης δεν είναι ο παλιός, δεν έχει πια την ταχύτητα και τις αντοχές που είχε να τρέχει πάνω κάτω.

Από την άλλη πλευρά γιατί βάζει τον Λυκογιάννη και όχι τον Τσιμίκα; Πολύ καλύτερος ο Τσιμίκας στον Ολυμπιακό, έχει ταχύτητα, ανεβοκατεβαίνει, έχει και φαρμακερή σέντρα.

Στα χαφ ο Μπουχαλάκης κρέμασε, ήταν κουρασμένος από τα συνεχή ματς με τον Ολυμπιακό, ο δε Κουρμπέλης λίγα πράγματα.

Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Αυτός μάλιστα.

Και τα σέντερ μπακ είναι καλοί παίκτες.

Εγώ όμως με αυτό το υλικό θα έπαιζα με τρία στόπερ! Μαζί με τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο θα έβαζα τον Σιόβα που παίζει καλά στην Ισπανία. Και θα ξαμολούσα τα πλάγια μπακ, ειδικά τον Τσιμίκα να ανεβαίνει και να δίνει πλάτος.

Ο Μάνταλος και ο Πέλκας δεν είναι εξτρέμ. Με το ζόρι να τους χωρέσει στην 11άδα. Δεν είναι αριστερό εξτρέμ ο Πέλκας, δεν είναι δεξί εξτρέμ ο Μάνταλος.

Εκεί θέλει Χριστοδουλόπουλο και από την άλλη πλευρά το γιο του Δώνη τον καλό! Αυτόν που παίζει στη Στουτγκάρδη. Αυτοί είναι παίκτες με ταχύτητα και γκολ.

Σέντερ φορ έχουμε πρόβλημα ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Πίσω από τον Μήτρογλου κανείς. Και βλέπεις να κάνει το τρελό, να βγαίνει ο Μήτρογλου αναγκαστικά και να βάζει σέντερ φορ τον Μπακασέτα.

Και έπειτα βάζει τον Κουλούρη που είναι αργός και αυτός.

Κρεμόμαστε από έναν Μήτρογλου ο οποίος έχει καμπουριάσει, έχει αφήσει και το μούσι το μακρύ και μοιάζει με… παππού. Δεν έχει ένα γρήγορο σέντερ φορ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουμε δει εμείς επιθετικούς σίφουνες, έχουμε δει Υφαντή, Νεστορίδη, Σιδέρη, Μαύρο, Αναστόπουλο, Σαραβάκο εξτρεμάρα αλλά σήμερα και σέντερ φορ θα έπαιζε, τι να λέμε. Τώρα τους βλέπεις και είναι σαν να τρέχουν και κάποιος έχει πατήσει το σλόου μόσιον.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν ονομάσει σεντερφοράρα οι ΠΑΟΚτσήδες τον Κλάους Αθανασιάδη. Και έλεγαν ότι αυτός είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ρε δεν ξέρει μπάλα τους έλεγα, δεν είναι και γρήγορος, διώξτε τον να σωθείτε τους έλεγα, και πράγματι είδαν προκοπή όταν τον έστειλαν. Και τι έκανε στην καριέρα του μετά, απέτυχε στο Ισραήλ και τώρα πήγε στον ΠΑΣ Γιάννενα…

Αλέφαντο να ακούτε για μπάλα. Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments