Ζώδια

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 18/09 – Αναλυτικές προβλέψεις

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 18/09 – Αναλυτικές προβλέψεις
Ερωτοσκόπιο για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτοσκόπιο 18/09 – Αναλυτικές προβλέψεις.

  • Ζώδια Κριός

Υπάρχει μια κρυμμένη πλευρά του χαρακτήρα σας που δεν γνωρίζει ο/η αγαπημένος/η σας – ακόμη. Όσο και αν θα θέλατε να κάνετε μια μεγάλη, δραματική είσοδο, ίσως θα ήταν καλύτερα να την αποκαλύψετε λίγο-λίγο. Έτσι θα μπορέσουν να την αφομοιώσουν καλύτερα.

  • Ζώδια Ταύρος

Μερικές φορές χρειάζεται πολύ χρόνος για να φτάσετε στην ικανοποίηση. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και το θέλετε τώρα. Θυμάστε καν να αναπνέετε; Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι σημασία έχει το ταξίδι, όχι ο προορισμός.

  • Ζώδια Δίδυμοι

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν είστε σε μια σχέση είναι να είστε ο αληθινός σας εαυτός και να αποδέχεται ο ένας τον άλλον όπως ακριβώς είναι. Ωστόσο, είναι ακόμη καλύτερο αν κάπου κάπου παίζετε κάποιους ρόλους για να κρατήσετε ζωντανό το ενδιαφέρον μεταξύ σας.

  • Ζώδια Καρκίνος

Χωράνε δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη; Μπορεί η ανεξαρτησία σας να είναι κάτι πολύ καλό που πρέπει να διαφυλάξετε αλλά η επικοινωνία με τους φίλους σας θα δυναμώσει τη σχέση σας.

Ερωτοσκόπιο 18/09 Τρίτη ωροσκόπιο

  • Ζώδια Λέων

Είναι δελεαστικό να το παίζετε ντετέκτιβ στη σχέση σας, αλλά μπορεί επίσης να σας οδηγήσει σε αδικαιολόγητες υποψίες. Ναι, θα πρέπει να ακούτε το ένστικτό σας αλλά μην υπερβάλλετε με όσα προκύπτουν κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας.

  • Ζώδια Παρθένος

Επιτέλους το τοπίο ξεκαθαρίζει: αυτός ο στόχος που επιδιώκατε εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας δεν είναι κατάλληλος για εσάς. Τώρα που το συνειδητοποιήσατε, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Το να κατηγορείτε τον εαυτό σας δεν είναι καθόλου παραγωγικό. Ευτυχώς που το ανακαλύψατε έστω και τώρα!

  • Ζώδια Ζυγός

Αγαπήστε τον/τη σύντροφό σας για αυτό που είναι και σταματήστε να θέλετε να τους μετατρέψετε σε κάτι άλλο. Δε βαρεθήκατε να έχει το παρελθόν τόση επιρροή πάνω σας; Προχωρήστε, αλλιώς μπορεί να παραμείνετε κολλημένοι στο ίδιο σημείο.

  • Ζώδια Σκορπιός

Ένα περίπλοκο ζήτημα της σχέσης σας καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι της ψυχικής σας ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο αντικειμενικοί από ότι συνήθως αν θέλετε να το επιλύσετε. Αν δημιουργείτε φραγμούς δεν θα καταφέρετε να δείτε τη λύση.

  • Ζώδια Τοξότης

Μερικές φορές είστε ένα αίνιγμα για τον/την αγαπημένο/η σας αλλά πάλι και αυτοί παίζουν αυτόν το ρόλο κάπου-κάπου. Αν το καλοσκεφτείτε, είστε και οι δύο τυχεροί που είστε με ανθρώπους με βάθος.

  • Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να το δείτε από την οπτική γωνία του/της συντρόφου σας. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα αλλάξει ο τρόπος συμπεριφοράς σας αλλά μπορεί και να αλλάξει τόσο τις βραχυπρόθεσμες όσο και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές. Θα σας βοηθήσει αν διατηρήσετε την ευελιξία σας.

Ερωτοσκόπιο 18/09 Τρίτη ωροσκόπιο

  • Ζώδια Υδροχόος

Φροντίστε να έχετε πρόχειρο το πρόγραμμά σας. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κλείσει να πάτε κάπου διαφορετικά την ίδια χρονική στιγμή. Τα άστρα σας υπόσχονται πολλές ευκαιρίες για να ξαναζωντανέψετε τον έρωτα σας και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

  • Ζώδια Ιχθύες

Μόνο οι ανόητοι βιάζονται εκεί που οι σοφότεροι πάνε με το πάσο τους, αλλά σε γενικές γραμμές οι ανόητοι περνάνε καλύτερα. Ήρθε η στιγμή για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να κάνετε κάτι διαφορετικό, ανορθόδοξο, ριψοκίνδυνο και ναι ίσως (έστω και λίγο) ανόητο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments