Ελλάδα

Ομόνοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά το θάνατο του ληστή (vid)

Ομόνοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου μετά το θάνατο του ληστή (vid)
Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην Ομόνοια, προχώρησε η Αστυνομία. Το βίντεο-ντοκουμέντο της απόπειρας ληστείας.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου, στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια , μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή, ο οποίος επιχείρησε χθες να ληστέψει το κατάστημα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του βάσει βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τον ίδιο, μαζί με ένα άγνωστο, να κλωτσούν τον άνδρα- σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ήταν τοξικομανής – όταν εκείνος είχε εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο.

Το βίντεο-ντοκουμέντο της απόπειρας ληστείας

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άνδρας που αποπειράθηκε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής, υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο ίδιος εισέβαλε στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι.

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι, ωστόσο στην προσπάθειά του να διαφύγει τραυμάτισε έναν άνθρωπο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, σε κατάσταση αμόκ, πήρε τον πυροσβεστήρα από το κατάστημα και ξεκίνησε να σπάει τη βιτρίνα, προκειμένου να βγει έξω.

Κρατώντας το μαχαίρι στο χέρι, βγήκε έξω από το κατάστημα γεμάτος αίματα, προσπαθώντας να διαφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αφού στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και τον αφόπλισαν.

Ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να περάσει μέσα από την τζαμαρία και τραυματίστηκε βαρύτατα. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενη βλάβης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον τοξικομανή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments