Τεχνολογία

Παγκόσμιο πρόβλημα: «Έπεσε» το Instagram σε πολλές χώρες

Παγκόσμιο πρόβλημα: «Έπεσε» το Instagram σε πολλές χώρες
Τα social media σε... κρίση. Μετά το χακάρισμα 50 εκατομμυρίων λογαριασμών του Fecebook, σήμερα ήρθε η ώρα για προβλήματα στο Instagram.

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και αρκετή ώρα το Instagram, με εκατομμύρια κόσμου να μην μπορούν να δουν τα προφίλ τους και το μήνυμα «η ροή δεν ανανεώνεται».

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι παγκόσμιο, όπως αντιλαμβάνεται κανείς από τα σχετικά μηνύματα στο Twitter που σχολίαζαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη και το χάσταγκ #instagramdown.

Το πρόβλημα έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για την εταιρεία, αφού λίγες μέρες πριν είχαν παραιτηθεί οι δύο ιδρυτές του, μετά από διαφωνία με τη «μαμά» εταιρεία Facebook.

Ενώ πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι χακαρίστηκαν 50 εκατομμύρια λογαριασμοί στο Facebook αν και η σημερινή «πτώση» δε φαίνεται να σχετίζεται με αυτό.

Κι όλα αυτά, λίγες μέρες μόνο αφότου οι συνιδρυτές του Instagram, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ, παραιτήθηκαν από τις θέσεις του εκτελεστικού διευθυντή και του υπεύθυνου τεχνικών υπηρεσιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Οι Σύστρομ και Κρίγκερ δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους της αποχώρησής τους. Ο Σίστρομ έγραψε σε μία ανάρτησή του σε μπλογκ ότι σχεδιάζουν να έχουν κάποιο χρόνο εκτός εργασίας και να εξερευνήσουν “την περιέργεια και την καινοτομία τους”.

Επίσης, δεν διευκρινίστηκε ποια θα είναι η τελευταία ημέρα της εργασίας τους στο Instagram, αλλά θα είναι σύντομα, σύμφωνα με την εταιρία.

Το Instagram ανήκει στο Facebook Inc.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments