Lifestyle

Ζενεβιέβ: Ποια είναι η art director που έχει “τρελάνει” το GNTM (pics)

Ζενεβιέβ: Ποια είναι η art director που έχει “τρελάνει” το GNTM (pics)
H Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει «τρελάνει» το GNTM.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, art director του Greece’s Next Top Model, κατάφερε να «κλέψει την παράσταση» από κριτές και διαγωνιζόμενες.

Προκάλεσε παροξυσμό στο twitter με το λεοπάρ φόρεμα και τις δολοφονικές ατάκες της.

Εμφανίστηκε δίπλα στον Βασίλη Ζούλια και Περικλή Κονδυλάτο, κατά τη διάρκεια του fitting και τα σχόλιά της ήταν καυστικά αλλά εύστοχα.

Όπως όταν είδε μια διαγωνιζόμενη να φοράει ένα πολύ βήτα παπούτσι της είπε: «Αγάπη αυτά τα παπούτσια, μόνο αν θα πας πίστα να ρίξεις γαρύφαλλο!», της είπε, με την κοπέλα να δηλώνει στην κάμερα ότι εκείνη τη στιγμή ήθελε απλά να την σκοτώσει.

Ποια είναι λοιπόν η κυρία με το animal printed φόρεμα;

Η  Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.

View this post on Instagram

The best times with the best friends #gntm ❤️

A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

Την ίδια ώρα ήταν εργαζόταν ως μοντέλο με σχεδιαστές όπως οι Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary and Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες.

Για τρία χρόνια ταξίδεψε σε ολόκληρη την κεντρική και νότια Αμερική, αναζητώντας έμπνευση και νέα ερεθίσματα. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με την δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους Ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών.

Από το 2014 εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά και οι περισσότερο την γνωρίσαμε μέσα από το Greeece’s Next Top Model.

H Ζενεβιέβ έγινε η νέα αγαπημένη του Twitter

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι είναι νέα αγαπημένη του Twitter. Από την πρώτη στιγμή με το στιλ της και τις ατάκες-«δηλητήριο» ξεχώρισε.

Η Art Director του Greece’s Next Top Model βρέθηκε και στο επεισόδιο της Τρίτης δίπλα στα κορίτσια να της κατευθύνει στην πρώτη τους πασαρέλα με ρούχα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Τα σχόλια του Twitter:

  • Ρε δώστε στο Φάσιο ικο Ζενεβιέβ εκπομπή τώρα
  • Περιμένω πάντως στο επόμενο gala του #mystylerocksgr την κυρία με το λεοπάρ του #GNTMgr ως 4ο κριτή. Άλλωστε, η Ραμόνα είναι γκατούλα μπροστά της!
  • Δεν θα τη δείξει άλλο την αγάπη! Τι θα κάνουμε;;;
  • Η περίεργη στιγμή που κανένας δεν ασχολείται με τις μοντέλες και όλοι μιλάνε για τη θεάρα ΖενεβιέβΑντί να βάλετε κριτή τη Ζενεβιέ μου βάλατε την Ηλιάνα. Κάπου έλεος δηλαδή
  • Ζενεβιέβ αγάπη
  • Η ελληνική τηλεόραση χρειάζεται κι άλλες Ζενεβιέβ!
  • Ευτυχώς που έχουν την Ζενεβιέβ να τους δίνει θάρρος…
  • Το “τώρα κάψτε λυσάξτε” της Ζενεβιεβ είναι το νέο ΣΚΙΣΤΕΕΕΕ
  • Την αγαπώ!!!! Πιο σκ@λα,πεθαίνεις!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments