Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η ήττα από την Αρμάνι ακύρωσε ένα από τα διπλά του

Ολυμπιακός: Η ήττα από την Αρμάνι ακύρωσε ένα από τα διπλά του
Ο Ολυμπιακός μετά από δυο υπέροχα διπλά, ηττήθηκε στο ματς στην Αρμάνι - Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν.

Ο Ολυμπιακός μετά από δυο υπέροχα διπλά, ηττήθηκε στο ματς στην Αρμάνι Μιλάνο, με 75-99 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague.

Το ξεκίνημά του στη σεζόν ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό, με εκτός έδρας νίκες επί της Χίμκι και της Μπασκόνια.

Στο παιχνίδι όμως κόντρα στην Αρμάνι, ο Ολυμπιακός “έκατσε”, με ένα “καταστροφικό” τρίτο δεκάλεπτο, όπου έβαλε τους Πειρεώτες πίσω στο σκορ (-12).

Ανέβηκε ο Μάντζαρης όμως ο Ολυμπιακός ήταν αγνώριστος

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν, αν και στην άμυνα παρασύρθηκε από τη γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού. Έδωσε δε το σύνθημα της αντεπίθεσης ενόψει του επόμενου ματς της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι.

«Η Αρμάνι είναι ομάδα με πολύ ταλέντο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση στην έδρα μας. Σκεφτόμαστε ήδη τι πήγε λάθος και πρέπει να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, κάναμε λάθη, τα οποία οδήγησαν σε εύκολα καλάθια δικά τους και πήραν ψυχολογία. Με τέτοιες ομάδες, όταν πηγαίνει έτσι το ματς, είναι δύσκολο να το γυρίσεις».

Και συμπλήρωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού: «Eίναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας. Ηταν μια κακή ήττα εκτός προγράμματος, αλλά τελείωσε αυτό. Δεν είναι μια ήττα που μας πηγαίνει πίσω, θα συμβούν αυτά, είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος και να αντιδράσουμε άμεσα με τη Μακάμπι».

Στο 2-1 πλέον ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την επόμενη Παρασκευή στο ΣΕΦ την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments