Διεθνή

Απίστευτο βίντεο: Ο πραγματικός Ρος από τα «Φιλαράκια» τρολάρει την αστυνομία και… αρνείται ότι έκλεψε τις μπύρες

Απίστευτο βίντεο: Ο πραγματικός Ρος από τα «Φιλαράκια» τρολάρει την αστυνομία και… αρνείται ότι έκλεψε τις μπύρες
Ο αληθινός Ρος είδε τον... σωσία του να κλέβει μπύρες και είπε να πάρει το αίμα του πίσω!

Mετά την φωτογραφία καταζητούμενου στη Μεγάλη Βρετανία που έγινε viral καθώς ο δράστης έμοιαζε εκπληκτικά με τον Ντέιβιντ Σουίμερ, ήρθε και η απάντηση από τον ίδιο τον ηθοποιό. Ο «Ρος» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» έγραψε με χιούμορ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

«Αστυνομικοί, ορκίζομαι πως δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Προς τους σκληρά εργαζόμενους της αστυνομίας του Blackpool, καλή τύχη με την έρευνα. #ΔενΉμουνΕγώ».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνόδευσε το μήνυμά του με ένα βίντεο, στο οποίο ο ίδιος βρίσκεται σε ένα σούπερ μάρκετ και περνάει μπροστά από την κάμερα κουβαλώντας μπύρες

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία του Blackpool μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός άνδρα, ο οποίος έκλεψε μπύρες από ένα εστιατόριο και οι χρήστες του Facebook επεσήμαναν την ομοιότητά του με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με μια ληστεία σε ένα εστιατόριο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όποιος γνωρίζει ποιος είναι, ας μας στείλει email», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας, που απεικονίζεται ο ύποπτος κρατώντας κουτιά μπύρας.

Όπως είναι φυσικό οι χρήστες των social media αμέσως σχολίασαν την εκπληκτική ομοιότητα ποστάροντας αστείες φωτογραφίες του ηθοποιού από τη σειρά, αλλά και αξέχαστες ατάκες του. Τα σχόλια έχουν ξεπεράσει τα 100.000, ενώ με τη σειρά του το αστυνομικό τμήμα απάντησε κάτω από τη δημοσίευση:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Έχουμε διερευνήσει διεξοδικά αυτό το θέμα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στην Αμερική αυτή την ημερομηνία. Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments