Διεθνή

Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ: Θα συναντηθεί με τους επικεφαλής έξι διεθνών οικονομικών οργανισμών

Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ: Θα συναντηθεί με τους επικεφαλής έξι διεθνών οικονομικών οργανισμών
Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ: Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση στρογγυλής τραπέζης για τον Λι και τους επικεφαλής των έξι οργανισμών.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στρογγυλής τραπέζης με τους ηγέτες έξι κορυφαίων διεθνών οικονομικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Πεκίνο στις 6 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Λου Κανγκ.

Οι αξιωματούχοι θα συζητήσουν θέματα όπως η τρέχουσα τάση της παγκόσμιας οικονομίας, η προστασία του πολυμερούς εμπορικού συστήματος, η κινεζική οικονομία και οι μεταρρυθμίσεις και το άνοιγμα της οικονομίας.

Οι έξι αξιωματούχοι είναι:

O πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Ρομπέρτο Αζεβέντο.

Επίσης, ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Άνγκελ Γκουρία, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Μαρκ Κάρνεϊ και η αναπληρωτής γενική διευθύντρια του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας Ντέμπορα Γκρίνφιλντ.

Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση στρογγυλής τραπέζης για τον Λι και τους επικεφαλής των έξι οργανισμών. Οι δύο προηγούμενες πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα το 2016 και το 2017.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments