Ελλάδα

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Καρέ – καρέ η εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα (pics&vid)

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Καρέ – καρέ η εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα (pics&vid)
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Ο εκτελεστής χρησιμοποιούσε σιγαστήρα.

Δολοφονία Γιάννη Μακρή:  Εικόνες ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, δίνει στη δημοσιότητα η “Καθημερινή”.

Όπως μάλιστα γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο εκτελεστής  χρησιμοποίησε σιγαστήρα για να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός το ο βράδυ της περασμένης Τετάρτης, καθώς έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η “Καθημερινή”:

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Η ΕΛΑΣ ερευνά την σχέση του 46χρονου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο

Πολλά ανοικτά μέτωπα έχει ανοίξει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να βρεθεί η αιτία της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή στη Βούλα. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να έχει μπει μέχρι στιγμής για τα καλά στο «μικροσκόπιο» της Ελληνικής Αστυνομίας είναι οι σχέσεις που φημολογείται πως είχε ο Γιάννης Μακρής, με τον επίσης δολοφονημένο πρώην ΕΚΑΜιτη Σπύρο Παπαχρήστο.

Να θυμίσουμε, ότι ο Σπύρος Παπαχρήστος είχε πέσει και αυτός θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη την Πρωτομαγιά.

Πληροφορίες, τον ήθελαν νωρίτερα να είχε γευματίσει στο ίδιο κατάστημα με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο σχεδίαζε την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στα άδυτα του «νησιού των ανέμων».

Ο Μακρής και ο Παπαχρήστου

Έτσι πηγές από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο «Αυστραλός», Γιάννης Μακρής σχεδίαζε και εκείνος την επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στο νησί και ο Σπύρος Παπαχρήστου με τις διασυνδέσεις του ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για να τον «σπρώξει» στην αγορά.

Ίσως λοιπόν μετά την εκτέλεση του Παπαχρήστου ο Γιάννης Μακρής να κατάφερε να βρει την άκρη να χωθεί στην αγορά της Μυκόνου με αποτέλεσμα να υπογράφει σε βάρος του «συμβόλαιο θανάτου».

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι γαζώθηκε την ημέρα εγκαινίων της νέας του εταιρείας φύλαξης και συνοδείας προσώπων αλλά και κτιρίων και χώρων διασκέδασης.

Εκτός αυτού, παράλληλα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής θεωρεί σχεδόν βέβαιο την σχέση του 46χρονου με την παραλιακή, αφού φαίνεται να προσέφερε υπηρεσίες φύλαξης σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Δεν ξεγράφουν την Αυστραλία

Την ίδια ώρα από το τραπέζι δεν φεύγει και το ενδεχόμενο το «συμβόλαιο θανάτου» του Γιάννη Μακρή να υπογράφηκε στην Αυστραλία.

Να θυμίσουμε, ότι ο 46χρονος, σύμφωνα πάντα με τα Αυστραλιανά ΜΜΕ ήταν γνωστός και ως ο «Αυστραλός». Τα εν λόγω ΜΜΕ αναφέρονται στην βεντέτα που είχε η οικογένεια του 46χρονου με την οικογένεια Ιμπραχίμ, μέλη της οποίας το 2012 είχεαν συλληφθεί γιατί ήθελαν να σκοτώσουν τον ελληνοαυστραλό επιχειρηματία.

Ο ίδιος συνδεόταν με την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.

Για το λόγο αυτό οι Έλληνες Αστυνομικοί, ενεργοποιώντας την συνεργασία με την Interpol, ζητούν από την Αστυνομία της Αυστραλίας και τις συνεργαζόμενες Υπηρεσίες, όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για τις κινήσεις του Γ. Μακρή όταν διέμενε μόνιμα στο Σίδνεϊ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments