Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (11/11/18).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 24. Η Καρδιά (Βαλές Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Ερωτική εξομολόγηση – Αισθήματα άντρα – Οικογενειακές συμφωνίες

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Από τις σκέψεις σας, οι πιο πολλές αφορούν το παρελθόν και ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο, που κάποτε σε όμορφες εποχές είχατε μοιραστεί ερωτική σχέση.

Ταύρος

Τα μυστικά που υπάρχουν και τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, μην τα αποκαλύπτετε σε κανέναν. Ακόμη έχετε πολλά να δείτε από αυτό το νέο σας ταίρι.

Δίδυμοι

Οι ελεύθεροι, μέσα σε αυτό το διάστημα, θα έχουν κάποιες ιδιαίτερες προσεγγίσεις και επαφές, με νέο κόσμο, που η διάθεση τους, θα πιάσει κορυφή.

Καρκίνος

Κάποιες εξηγήσεις περιμένει από εσάς, σύντροφος σας, για το πώς εσείς πια σκέφτεστε τις επόμενες σας κινήσεις σαν ζευγάρι…κάτω από μια επίσημη δέσμευση.

Λέων

Δεν θα κυνηγήσετε εσείς κανέναν, όσο και να τον αγαπάτε. Δεν υπάρχει πραγματικά λόγος, να καταναλώνεστε με καταστάσεις που είναι απλά αδιέξοδες.

Παρθένος

Ξέρετε τι θέλετε να κάνετε με την μοναξιά σας, και σίγουρα αυτό δεν είναι για ακόμη μια φορά να την γεμίσετε με άτομα, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν.

Ζυγός

Πολλές και θετικές οι συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σας, και που μάλλον πρέπει να τις κάνετε πια και πράξη. Είστε οι πιο ευνοημένοι για αυτόν τον μήνα του Νοεμβρίου.

Σκορπιός

Δεν έχετε χρόνο, αλλά ούτε και κάτι περισσότερο πια για αυτήν την σχέση που σίγουρα έχετε καταλάβει με όλους τους τρόπους, ότι σας πάει πίσω στην ζωή σας.

Τοξότης

Ξεκουράστε λίγο το μυαλό σας και την καρδιά σας, από ανούσιους ανθρώπους και έρωτες. Άλλωστε οι εποχές απαιτούν και περισσότερη προσοχή στα εργασιακά σας.

Αιγόκερως

Μην δίνετε εύκολα και χωρίς να ψάξετε πιο βαθιά, ευκαιρίες και χαμόγελα σε άτομα, που έχουν και στο παρελθόν βρει τον τρόπο να σας πληγώσουν.

Υδροχόος

Όσα μεγάλα και περίπλοκα να είναι τα προβλήματα που έχει ο σύντροφος σας, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα λήξουν και εσείς οι δύο θα είστε μόνιμα μαζί.

Ιχθείς

Θα χρειαστεί να κάνετε ένα άμεσο και σύντομο ταξίδι για να δείτε τον αγαπημένο σας και που μάλλον έχει και κάποιες ευχάριστες ανακοινώσεις να σας κάνει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments