Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι: Ένταση με Γκουαρντιόλα και Στέρλινγκ στη λήξη του ντέρμπι (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Ένταση με Γκουαρντιόλα και Στέρλινγκ στη λήξη του ντέρμπι (vid)
Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του στον Ραχίμ Στέρλινγκ αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γιουνάϊτεντ, με τους δυο τους να έχουν έντονο διάλογο, αλλά να τα βρίσκουν.

Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι, αφού πρώτα χαιρέτησε τον Ζοσέ Μουρίνιο και έδωσε το χέρι και στον διαιτητή της αναμέτρησης του «Etihad», κατευθύνθηκε αμέσως προς τον Άγγλο επιθετικό της ομάδας του και του εξηγούσε για αρκετά δευτερόλεπτα ορισμένα «χτυπητά» λάθη που έκανε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Γιουνάιτεντ.

Δείτε όσα εκτυλίχθηκαν στην ολοκλήρωση του ντέρμπι με τη Σίτι να παίρνει τη νίκη με το τελικό 3-1:

Ευχάριστα νέα για Ντε Μπρόινε

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, αναμένεται να επιστρέψει αρχές Δεκέμβρη, πιο γρήγορα απ’ ότι υπολογιζόταν απο το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούινε, είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Φούλαμ και οι εκτιμήσεις μιλούσαν για απουσία έξι εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με τους «Times», ο Βέλγος σταρ θα μπορεί να παίξει απέναντι στη Γουότφορντ στις 4 Δεκεμβρίου και φυσικά στο ντέρμπι με την Τσέλσι στις 8 Δεκεμβρίου μιας και η αποθεραπεία του προχωράει ιδανικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments