Ελλάδα

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στο Βύρωνα (pics)

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στο Βύρωνα (pics)
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ από το τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στο Βύρωνα. Αποκλεισμένη η περιοχή.

Εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης (13/11).

Συγκεκριμένα, άγνωστος ενημέρωσε ότι σε 20 λεπτά θα ακολουθήσει έκρηξη, τονίζοντας επιτακτικά ότι δεν είναι φάρσα.

Έτσι, άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Ελληνική Αστυνομία, αφού ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ έφτασε στο σημείο, αποκλείοντας  την περιοχή κοντά στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα.

Το χρονικό περιθώριο παρήλθε και o εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί με τους άνδρες των ΤΕΕΜ να επιχειρούν, να απενεργοποιήσουν πλήρως τον μηχανισμό χωρίς να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες διατηρώντας άθικτο τον μηχανισμό.

Στο στόχαστρο σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο των αγνώστων μπήκε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος. Το γεγονός ότι ο μηχανισμός είναι τοποθετημένος σε βόμβα παραπέμπει στην οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο:

Οι πρώτες δηλώσεις Ντογιάκου

Για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε μέσα σε κατσαρόλα έξω από το σπίτι του στον Βύρωνα μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Ισίδωρος Ντογιάκος.

«Ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου» είπε ο αντιεισαγγελέας μιλώντας στον ΑΝΤ1, και συμπλήρωσε:

«Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας, που βρίσκομαι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments