Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (15/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (15/11/18)
Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την σήμερα (15/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (15/11/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Για ποιο λόγο σκέφτεστε ακόμη εκείνες τις παλιομοδίτικες ιδέες σχετικά με το πώς θα έπρεπε να είναι μια σχέση;

Αντιμετωπίστε τις όπως τα παλιά σας ρούχα όταν τακτοποιείτε τις ντουλάπες σας. Δωρίστε τις κάπου ή ακόμη καλύτερα πετάξτε τις.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σε αυτή τη σχέση και οι δύο μπορείτε να έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε, αρκεί να είστε σίγουροι ότι το θέλετε. Είστε; Δεν είναι ερώτηση παγίδα – μερικές φορές οι άνθρωποι νομίζουν ότι θέλουν κάτι αλλά μετά συνειδητοποιούν ότι δεν ξέρουν τι είναι αυτό.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Καλή η μετριοφροσύνη αλλά είναι επίσης σημαντικό να ξέρετε πότε πρέπει να γιορτάσετε μια επιτυχία σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε καταφέρει πολλά τις τελευταίες μέρες, και δεν θα ήταν κακό να το γνωστοποιήσετε και να το γιορτάσετε.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Έχετε την ικανότητα να μετατρέπετε τις δύσκολες καταστάσεις σε υλικό για την συναρπαστική σας ζωή, είτε αυτό σημαίνει τη δημιουργία ενός καλλιτεχνικού έργου ή τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ο/Η σύντροφός σας λατρεύει αυτή σας την ενέργεια και έχει μερικές ιδέες να σας προτείνει.

Ωροσκόπιο Λέων

Οι λεπτομέρειες της ζωής σας έτσι όπως φαίνονται στον έξω κόσμο δεν ανταποκρίνονται απαραίτητα στην ατομική σας αξία. Σκεφτείτε τις ως καθρέφτη της εσωτερικής σας πραγματικότητας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Μην κρίνετε. Σκεφτείτε.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να κάνετε μερικές στοχευμένες ενέργειες αν θέλετε να προχωρήσετε σε μερικά καινούργια μονοπάτια. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να είστε μαζί.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είναι υπέροχο να είστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον/τη σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν βρίσκεστε σε μια κατάσταση στην οποία δεν μπορείτε να πείτε αυτό που σκέφτεστε (όπως για παράδειγμα σε μια επαγγελματική συνάντηση). Αρκεί μια ματιά για να καταλάβετε τι σκέφτεται ο/η αγαπημένος/η σας. Και το αντίστροφο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Οι ικανότητές της πειθούς σας είναι ιδιαίτερα ισχυρές τώρα, χάρη στην επίδραση των άστρων. Να είστε βέβαιοι ότι θα αποδώσουν ό,τι σχέδια κάνετε, είτε αυτά αφορούν την ανακαίνιση του σπιτιού σας, κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιο επαγγελματικό ζήτημα.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε μια πιο συντηρητική νοοτροπία, αλλά εσείς και ο/η σύντροφός σας πραγματικά θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν θέλετε να βάλετε μια δεύτερη υποθήκη στο σπίτι σας ή αν θέλετε σπίτι με κήπο. Οι ανάγκες και οι στόχοι σας μπορεί να διαφέρουν.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ένα από τα καλύτερα πράγματα όταν είσαι σε μια σχέση και ξέρεις πραγματικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου είναι ότι γνωρίζεις τι τον κάνει να γελάει, να κλαίει ή τι τον ενθουσιάζει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτή τη γνώση για καλό.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Αισθάνεστε λίγο εκτός εαυτού και με διάθεση για σκανταλιές. Ο/Η σύντροφός σας λατρεύει αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σας, το ίδιο και εσείς. Όπου και αν σας οδηγήσει η στάση σας σήμερα, να ξέρετε ότι αν μη τι άλλο θα περάσετε καλά.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάθε σχέση περνάει από διάφορε φάσεις. Αυτόν τον καιρό φαίνεται ότι η δική σας αναπτύσσεται προς μια πολύ θετική κατεύθυνση. Βιώνετε βαθιά συναισθήματα για τον/την αγαπημένο/η σας και το αντίστροφο. Απολαύστε τη συντροφικότητα και την αγάπη μεταξύ σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments