Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (18/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (18/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (18/11/18).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 21. Το Φεγγάρι ( 08 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Γυναικεία λόγια – Αισθηματικές υπερβολές – Έξυπνες λύσεις

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Εσείς πολλά βλέπετε και λίγα λέτε, αυτό το διάστημα. Υπάρχουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις, μέσα στην ζωή σας, που χρειάζονται χρόνο για να φωτιστούν.

Ταύρος

Η διάθεση σας, είναι μόνο καλή και σίγουρα πρέπει να την κρατήσετε πια σε αυτό το επίπεδο. Τους ερωτικούς χωρισμούς, δεν θα τους ξανα-βρείτε μπροστά σας.

Δίδυμοι

Πολλά τα φλερτ που σας ζυγώνουν αυτό το διάστημα, και πιθανόν και να χρειάζεται πια να είστε και πιο προσεχτικοί, σε αυτά που σας υπόσχονται.

Καρκίνος

Έχετε στήσει μια σειρά από καυγάδες, μόνο και μόνο για να ταρακουνήσετε τον άνθρωπο σας, για να βγει από την αδράνεια του. Μπορεί αυτό να μην είναι σωστό.

Λέων

Σκεφτείτε πιο αναλυτικά, όλα αυτά που σας έχει ήδη προτείνει ο άνθρωπος σας, που ζητά και μέχρι αυτό το έτος να αλλάξει μέσα σε μια πιο σοβαρή δέσμευση…!

Παρθένος

Κάποιος έχετε ζητήσει από τους κοινούς σας φίλους, μια εξυπηρέτηση. Να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό! Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Ζυγός

Σήμερα και αύριο, θα έχετε πολλές πληροφορίες, για το άτομο που σας αφορά ερωτικά. Μάλλον κάποιοι δρόμοι σιγά – σιγά ανοίγουν για εσάς.

Σκορπιός

Μπερδεμένους σε κάθε επίπεδο, σας βρίσκει αυτή η εποχή, που σας περικυκλώνει με ένα σωρό διαφορετικά εμπόδια και λάθος άτομα.

Τοξότης

Έχετε ενεργοποιηθεί, κατά την κατεύθυνση να βρείτε τις ευκαιρίες, για να προκαλέσετε μια ερωτική επανασύνδεση. Αυτό το θέλει – περιμένει και η άλλη πλευρά.

Αιγόκερως

Μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι, από όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά σίγουρα έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει και παραπάνω χρόνος, για να δώσετε στον άνθρωπο σας. Όλα τα έχετε πλέον κάνει και προσφέρει, άρα τώρα είναι μόνο η δική του σειρά.

Ιχθείς

Μια καινούργια γνωριμία, που κινείται εδώ και εβδομάδες, στον κύκλο σας, σας έχει βάλει σε διάφορες σκέψεις…. ίσως και αισθηματικές!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments