Ελλάδα

Τροχαίο Κυπαρισσία: Πώς βρήκαν τραγικό θάνατο τα τρία 15χρονα παιδιά

Τροχαίο Κυπαρισσία: Πώς βρήκαν τραγικό θάνατο τα τρία 15χρονα παιδιά
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 3 παιδιά μόλις 15 ετών.

Τροχαίο Κυπαρισσία: Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Κυπαρισσία, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής σε τρία αγόρια μόλις 15 ετών.

“Όταν χτύπησε το κουδούνι τα παιδιά ήταν ήδη στο σχολείο”, λέει στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος και επισημαίνει ότι οι 15χρονοι έφυγαν χωρίς άδεια.

“Τρεις μαθητές της πρώτης τάξης, 15 χρονών, ήρθαν την πρώτη ώρα για μάθημα και έφυγαν μετά. Πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και βγαίνοντας στην Εθνική Κυπαρισσίας – Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και έγινε το δυστύχημα. Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα… Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά, ήταν τόσο δυνατή η σύγκρουση που από ό,τι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά”.

Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας μιλώντας επίσης στον ALPHA:

«Ήταν έκπληξη ότι πήραν το αυτοκίνητο κρυφά, ανάπτυξαν ταχύτητα και έθεσαν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ήταν από τα ήσυχα τα συνεργάσιμα παιδιά. Το δόγμα μας είναι τα παιδιά μέσα στο σχολείο. Και αποβολές όταν παίρνουν πρέπει να παραμένουν στον χώρο του σχολείου, γιατί ξέρουμε ότι όταν ένα παιδί βγει από την αυλόπορτα, κινδυνεύει», είπε ο Γιώργος Σταματόπουλος.

Να σημειωθεί, ότι στην Κυπαρισσία, τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα αγαπητά. Άτομα που τα γνώριζαν έκαναν λόγο ότι τα τρία αγόρια οδηγήθηκαν στον θάνατο από μια απερισκεψία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα τρία παιδιά, πήραν την απόφαση να μην πάνε σχολείο και να πάρουν το αμάξι του πατέρα του ενός προκείμενου να πάνε μια βόλτα. Μια βόλτα όπου λίγο αργότερα θα τους αφαιρούσε τη ζωή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες το ΙΧ των παιδιών συγκρούεται με διερχόμενο φορτηγάκι που οδηγεί 48χρονος από τη Ρουμανία που διαμένει στην περιοχή. Το όχημα κυριολεκτικά συνθλίβεται σε παρακείμενο τοίχο.

Οι εικόνες από τον τόπο του μοιραίου είναι σοκαριστικές, αφού κοιτάζοντας τις εικόνες αντικρίζουμε απλά μια μάζα σιδερικών.

Να σημειωθεί, ότι από τα συντρίμμια οι δύο νεαροί ανασύρθηκαν νεκροί. Ο τρίτος 15χρονος που φέρεται να οδηγούσε, βγήκε βαριά τραυματισμένος, χειρουργήθηκε και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο “τέταρτος” που σώθηκε από καθαρή τύχη

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η μητέρα του ενός από τα παιδιά βρισκόταν στο νοσοκομείο καθώς εργάζεται εκεί, την ώρα που μεταφέρθηκε εκεί το παιδί της. Ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε στο γιο της καθώς νόμιζε ότι βρισκόταν στο σχολείο.

Ωστόσο, σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ένας ακόμη 15χρονος καθώς στην παρέα των παιδιών υπήρχε και ένα τέταρτο αγόρι, ο Θανάσης που αρνήθηκε να ακολουθήσει τους συμμαθητές του στην πρωινή κοπάνα καθώς είχε απουσίες.

Όπως καταλαβαίνουμε, η απόφαση αυτή του έσωσε τη ζωή.

Αντίο στα τρία αγόρια από την ομάδα τους

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments