Ελλάδα

Ημερολόγια Αστυνομίας: Αποσύρονται μετά το σάλο για την Μακεδονία

Ημερολόγια Αστυνομίας: Αποσύρονται μετά το σάλο για την Μακεδονία
Ημερολόγια Αστυνομίας: Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια του Σώματος για το 2019 έχει εκτυπωθεί χάρτης που αναφέρει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Ημερολόγια Αστυνομίας: Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας (ΕΔΕ) διέταξε η ΕΛ.ΑΣ. καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια του σώματος για το 2019 έχει εκτυπωθεί χάρτης που αναφέρει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τα κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο».

Μετά από «λουκέτο» της ιδιωτικής εταιρείας που τύπωνε συνήθως τα ημερολόγια, η αστυνομία απευθύνθηκε σε μια άλλη επιχείρηση.

Η ατζέντα ήταν προς πώληση σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιωτική εταιρεία αντέγραψε τους χάρτες με αποτέλεσμα να μην το αντιληφθούν άμεσα στην αστυνομία.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών.

Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές Υπηρεσίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments