Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (22/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (22/11/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (22/11/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να ανεβάσετε ρυθμούς καθώς όλη μέρα ονειρεύεστε την υπέροχη νύχτα που περάσατε χθες με τον/τη σύντροφό σας.

Προσπαθήστε να ελαφρύνετε τα σημερινά σας καθήκοντα. Αύριο θα γυρίστε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Αν κάποιος συνάδερφός σας σας τρελαίνει, παρηγορηθείτε με τη σκέψη ότι το βράδυ θα επιστρέψετε στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/η σας. Μερικές φορές βοηθάει να τα λέτε σε κάποιον. Να θυμάστε να κάνετε το ίδιο για τον/τη σύντροφό σας όταν θα έχουν με τη σειρά τους μια άσχημη μέρα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αφήστε τη σοβαρή επικοινωνία για κάποια άλλη μέρα. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο ακατάπαυστο φλερτ! Ξεκινήστε τη μέρα ψιθυρίζοντας κάτι πονηρό στο αυτί του/της αγαπημένου/η σας σας – ίσως τους δώσετε μια ιδέα για το τι σκοπεύετε να τους κάνετε το βράδυ!

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα εναρμονίζεστε τέλεια με τον/τη σύντροφό σας! Μην εκπλαγείτε αν παραγγείλετε το ίδιο φαγητό ακόμη και αν δεν είστε στο ίδιο εστιατόριο! Αυτή η σύνδεση μεταξύ σας συνεχίζεται όλη μέρα οδηγώντας σας σε μια νύχτα γεμάτη πάθος.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας επάνω από κάποιον/α ελκυστικό/ή άγνωστο/η. Δεν είναι κακό να κοιτάτε, αλλά να θυμάστε ότι στο σπίτι σας περιμένει κάποιος/α που αξίζει πολύ περισσότερα από όλους/όλες τους/τις άνδρες/γυναίκες του κόσμου!

Ωροσκόπιο Παρθένος

Σήμερα εσείς και ο/η σύντροφός σας είναι σαν να κινείστε με διαφορετικές ταχύτητες. Εσείς είστε γεμάτοι ενέργεια ενώ εκείνοι είναι πιο χαλαροί. Μην προσπαθείτε να το αλλάξετε. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ενώ εκείνοι χαλαρώνουν.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα προσπαθήστε να περιορίσετε τον αριθμό των πραγμάτων που αναλαμβάνετε να κάνετε. Επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ήδη αρχίσει και αφήστε λίγο χρόνο ελεύθερο για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Δε χρειάζεται να είστε διαρκώς σε κίνηση.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Αναβαθμίστε την ερωτική σας ζωή, ενσωματώνοντας σε αυτή λίγη φαντασία. Μην ντρέπεστε – ο/η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί όταν του/της αποκαλύψετε τις κρυφές σας επιθυμίες. Περιμένετε μέχρι να μοιραστούν και εκείνοι τις δικές τους μαζί σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει να πετάτε στα σύννεφα, αφηρημένους, να χάνετε τα πράγματα σας και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε πουθενά. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Απλά πείτε στον/στη σύντροφό σας ότι αισθάνεστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Σήμερα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας για τον/την αγαπημένο/η σας. Βάλτε ένα ερωτικό σημείωμα στο σακάκι τους ή φτιάξτε ένα CDμε ερωτικά τραγούδια για το αυτοκίνητο και ανταμείψτε τους με ένα κέρασμα επειδή σας πήγαν στη δουλειά σας το πρωί.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μπαίνετε σε πειρασμό να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ψώνια σήμερα αλλά προσπαθήστε να κρατηθείτε. Ίσως σας βοηθήσει αν σκεφτείτε τα μεγάλα σχέδια που έχετε κάνει με τον/την σύντροφό σας. Αν κάνετε λίγη οικονομία τώρα θα μπορέσετε να ξοδέψετε με μεγαλύτερη άνεση αργότερα.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σύντομα πρόκειται να ξεκινήσει μια περίοδος αλλαγής για εσάς. Σκεφτείτε προσεκτικά για το πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας και ξεκινήστε να κάνετε βήματα για να φτάσετε εκεί. Τα πράγματα φαίνονται ιδιαίτερα αισιόδοξα για εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments