Lifestyle

Αποχώρηση Next Top Model: Ποια παίκτρια αποχώρησε – Γιατί τσακώθηκαν η Ξανθούλα με την Ειρήνη (vids)

Αποχώρηση Next Top Model:  Ποια παίκτρια αποχώρησε – Γιατί τσακώθηκαν η Ξανθούλα με την Ειρήνη (vids)
Αποχώρηση Next Top Model: Στο επεισόδιο της Δευτέρας τα κορίτσια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά περίεργο κόνσεπτ στη φωτογράφισή τους.

Αποχώρηση Next Top Model: Μια αποχώρηση και ένας καβγάς ήταν τα σημαντικότερα στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model.

Η αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας τα κορίτσια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα αρκετά περίεργο κόνσεπτ στη φωτογράφισή τους.

Οι καλύτερες φωτογραφίες, όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, ήταν αυτές της Άννας Αμανατίδου και της Ειρήνης Καζαριάν, ενώ οι χερότερες της Μικαέλας, της Άννας Τσακουρίδου και της Ειρήνης Ερμίδου.

Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του GNTM ήταν η Άννα Τσακουρίδου.

Ο καβγάς Ξανθούλας – Ειρήνης

Οι παίκτριες  Ειρήνη Ερμίδου και Ξανθή Τζερεφού τσακώθηκαν με αφορμή μια ατάκα της πρώτης για το λίπος.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της λογομαχίας τους ακουστούν πολλά… γαλλικά.

Μία λιπομέτρηση σε όλες τις παίκτριες και μία ατάκα της Ειρήνης με στόχο την Ξανθή, σχολιάζοντας τα κιλά της με αρκετά άκομψο τρόπο, ήταν αρκετό για να ξεκινήσει ο καβγάς.

«Ξέρεις ότι δεν έχουμε επαφές αν ήταν δεν θα σε έπιανα καν, να το ξεκαθαρίσω, απλά το έμαθα και τους ρώτησα όλους και ήταν το σκηνικό με την Καζαριάν. Αρχικά μην μου μιλάς με υφάκι και έρχομαι να σου κάνω μια κουβέντα γιατί πραγματικά δεν ξέρω για ποιο λέμε», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Ερμίδου όταν πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Ξανθή, μετά το περιστατικό που διαδραματίστηκε.

Η Ξανθή στη συνέχεια έδωσε τη δική της απάντηση, σε έντονο τόνο, λέγοντας: «Λέγαμε για λιπομέτρηση και ξαφνικά λες “ας φανεί το λίπος” και έδειξες εμένα και δεν πήγε το χέρι σου ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Ειρήνη όπως και να έχει δεν με ενδιαφέρει ως σχόλιο. Όπως είπες δεν έχουμε επαφές και δεν με ενδιαφέρει το σχόλιο, δεν χάσαμε κάτι. Φάνηκε άκομψο και άσχημο από την πλευρά σου, το λύσαμε τελείωσε το θέμα».

«Πετάς ένα καρφί και δεν θες να το λύσουμε και θες να μου βγάλεις κακή εικόνα επειδή εσύ έχεις ανασφάλειες», της απάντησε στη συνέχεια η Ειρήνη, αποκαλώντας την μάλιστα και «κομπλεξικιά», με την Ξανθή να της απαντά πως εκείνη είναι, και τα υπόλοιπα κορίτσια να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments