Αθλητισμός

Ρόμα – Ρεάλ: Καθάρισε στο δεύτερο η “βασίλισσα” (vid)

Ρόμα – Ρεάλ: Καθάρισε στο δεύτερο η “βασίλισσα” (vid)
Ρόμα - Ρεάλ: Δείτε τα γκολ των Μπέιλ και Λούκας, με τα οποία η Ρεάλ έφυγε με τη νίκη από τη Ρώμη.

Ρόμα – Ρεάλ 0-2: Η Ρεάλ ήταν ανώτερη στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ έφτασε στη νίκη μέσα στη Ρώμη.

Μπορεί στην Ισπανία να πηγαίνει… από το κακό στο χειρότερο, αλλά στο Champions League είναι διαφορετικά. Και το επιβεβαίωσε στο «Ολίμπικο, όπου με το υπέρ της 0-2 καθάρισε δεύτερη φορά τη Ρόμα και κράτησε για τον εαυτό της την πρόκριση ως 1η από τον 7ο όμιλο, κάτι που δεν γίνεται πλέον να αλλάξει με τίποτα.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν καλύτερα, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Κουρτουά να κατεβάζει ρολά, αλλά τα γκολ τα βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Μόντριτς έκανε σούπερ εμφάνιση και αποθεώθηκε από το αντίπαλο κοινό κατά την αλλαγή του.

Το λάθος ωστόσο του Ολσεν και της άμυνας, έστειλε ολομόναχο τον Μπέιλ στην εστία και του έδωσε την ευκαιρία (47’) να φτάσει τα 16 τέρματα με τα λευκά στην Ευρώπη. Ο Λούκας Βάθκεθ (59’) εξ επαφής καθάρισε το τρίποντο και οι Μαδριλένοι μετρούν 27 στις 27 προκρίσεις από τα γκρουπ.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Φλορέντσι, Κριστάντε, Ν’Ζονζί (64’ Τσόριτς), Τζανιόλο (64’ Κάρσντορπ), Ελ Σαραουί (22’ Κλάιφερτ), Ουντέρ, Σικ

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσελο, Κρόος, Μόντριτς (80’ Βαλβέρδε), Γιορέντε, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ (84’ Ασένσιο), Μπενζεμά (77’ Ντίαθ)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments