Ελλάδα

Φοιτήτρια Ρόδος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της – Αισχρά μηνύματα στο Facebook

Φοιτήτρια Ρόδος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της – Αισχρά μηνύματα στο Facebook
Φοιτήτρια Ρόδος: Στα ίχνη των δολοφόνων της φοιτήτριας οι λιμενικοί.

Φοιτήτρια Ρόδος: Πολύ κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, βρίσκονται από σήμερα, οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος που διενεργούν τις σχετικές έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ανακριτικό γραφείο της Λιμενικής Αστυνομίας, προσήχθησαν τρία άτομα, που εκτιμάται ότι γνώριζαν τη φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στις έρευνες συμμετέχει ειδικό κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματος, που έφτασε στη Ρόδο εσπευσμένα από την Αθήνα.

Φοιτήτρια Ρόδος: Αισχρά μηνύματα στο Facebook

Την ώρα που οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, μία σειρά από χυδαία μηνύματα εμφανίστηκαν στο προφίλ της άτυχης κοπέλας στο Facebook προκαλούν αποτροπιασμό.

Συγκεκριμένα, δύο χρήστες εξαπολύουν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της άτυχης κοπέλας, γνωρίζοντας ότι βρίσκεται νεκρή.

Κάτω από τα επίμαχα σχόλια οι χρήστες του διαδικτύου έχουν αντιδράσει έντονα, προσπαθώντας αφενός να συνειδητοποιήσουν τι έχει γραφτεί, ενώ άλλοι έχουν ήδη προχωρήσει στην αναφορά των λογαριασμών στην Δίωξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments