Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019 – Νάσος Ηλιόπουλος: Φαβορί στις αυτοδιοικητικές για τον Δήμο Αθηναίων

Εκλογές 2019 – Νάσος Ηλιόπουλος: Φαβορί στις αυτοδιοικητικές για τον Δήμο Αθηναίων
Εκλογές 2019 - Νάσος Ηλιόπουλος: Τον... φωτογράφισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Εκλογές 2019Νάσος Ηλιόπουλος: Τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές φωτογράφιση ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε συνέντευξή του στο News24/7, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε τα περί δυστοκίας ανεύρεσης υποψηφίου.

Τόνισε ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη».

Πρόσθεσε «το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

Ο κ.Σκουρλέτης επέκρινε την κα Γεννηματά ότι “βρίσκεται σε διαρκή αντικυβερνητική υστερία”.

Εκτίμησε επίσης ότι το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στη ΝΔ και ότι η μετεκλογική του στάση θα κριθεί από το ποσοστό που θα πάρει, “αν θα είναι μικρό ή μικρότερο”.

Σε σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών και τις πολιτικές εξελίξεις που μπορεί να φέρει ο κ. Σκουρλέτης είπε, αναφερόμενος στον Π. Καμμένο, ότι ελπίζει ότι θα πρυτανεύσουν ώριμες σκέψεις, ενώ επανέλαβε ότι ο σχεδιασμός του Μεγάρου Μαξίμου είναι η εξάντληση της τετραετίας.

Νάσος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι

Ο Νάσος Ηλιόπουλος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα.

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου, στο οποίο είναι υποψήφιος διδάκτορας.

Το 2002 έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού και από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου. Στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments