Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (13/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (13/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (13/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Δεν είναι δυνατό να γνωρίζετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον και όταν ανακτάτε τη λογική σας συνειδητοποιείτε ότι δεν θέλετε κιόλας.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές, το να κατανοήσετε τα μυστήρια της σχέσης σας είναι μέρος της διασκέδασης.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας είστε συνδεδεμένοι μεταξύ σας – αλλά τώρα και οι δυο σας αναζητάτε επαφή με κάτι που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σας – κάτι ακόμη μεγαλύτεροαπό τη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να εξερευνήστε την πιο πνευματική πλευρά των πραγμάτων.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σας είναι εύκολο να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα όταν το σύμπαν στέλνει σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας μερικά σημάδια για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Εσείς έχετε το κλειδί για να αποκρυπτογραφήσετε τις πληροφορίες.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μήπως ξαφνικά αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει; Μπορείτε να βγείτε από αυτό το αδιέξοδο αν εκφράσετε την άποψή σας. Δεν υπάρχει πρόβλημα αν αισθάνεστε ντροπαλοί πότε-πότε αλλά δεν είναι δίκαιο να περιμένετε από τον/την αγαπημένο/η σας να διαβάσει τη σκέψη σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (13/12/18)

Ωροσκόπιο Λέων

Είναι απολύτως φυσιολογικό να στρέφεστε προς τον/την αγαπημένο/η σας για να αποκτήσετε μια αίσθηση του ποιοι είστε αλλά να θυμάστε ότι αυτός/ή που έχει τον τελευταίο λόγο είστε εσείς. Να δέχεστε όλες τις απόψεις αλλά να υποστηρίζετε πρώτα και πάνω από όλα τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Προκύπτει κάτι αναπάντεχο, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε στροφή 180 μοιρών. Μάλιστα, απολαμβάνετε τόσο πολύ το αποτέλεσμα που ευχαριστείτε το σύμπαν που έστειλε αυτή την ευκαιρία έστω και με αυτόν τον τρόπο στο δρόμο σας.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Το να βγείτε μπροστά σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν εύκολο αρκεί να ξέρατε πώς λέγεται το παιχνίδι, για να μην αναφέρουμε και για τους κανόνες του. Εσείς οι δύο έχετε μεγαλύτερο λόγο σε αυτό από όσο νομίζετε, ειδικά αν βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Μήπως σκέφτεστε ότι είχατε μια αναποδιά σε μια σημαντική στιγμή; Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας μια νέα προοπτική. Μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να προκαλείτε αναταραχές μόνο και μόνο για να κάνετε τα πράγματα να κινούνται δεν θα σας πάει εκεί που πρέπει να πάτε. Από την άλλη μεριά, μια καλά σχεδιασμένη ανατροπή θα ανάψει τα αίματα όπως πρέπει.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (13/12/18)

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Αισθάνεστε σαν να σας έριξαν σε μια πρόσφατη διαπραγμάτευση στη σχέση σας; Ευτυχώς, τέτοιου είδους πράγματα δεν είναι δεσμευτικά. Πριν παρθεί μια οριστική απόφαση, καλό θα ήταν να το συζητήσετε με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Νομίζετε ότι είστε σε αδιέξοδο αλλά τομόνο που χρειάζεται είναι να δείτε την κατάσταση από μια νέα οπτική. Μια πρόκληση συνοδεύεται πάντα από κάτι καλό και το αντίστροφο. Αν προσθέσετε και λίγο ενθουσιασμό, θα σας αρέσει αυτό που θα δείτε.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν η τύχη σας φέρει κάτι απροσδόκητο, αντιμετωπίστε το όπως θέλετε. Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το να ξεστομίσετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό θα ωφελήσει τη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments