Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/12/18)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Ο χρόνος τελειώνει και εσείς πρέπει να βρείτε τους τρόπους και τις λύσεις, για να ξεπεράστε όλα τα προβλήματα μέσα στην σχέση σας! Αυτό είναι και κάτι που το θέλει και ο σύντροφος σας. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του έτους, θα έχετε και πολλές θετικές εξελίξεις μέσα στην εργασία και τα οικονομικά σας δεδομένα. Οι μόνοι, ίσως και να σκεφτούν να ψάξουν κάποιον παλιό τους έρωτα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Η σχέση που έχετε με τον σύντροφο σας, όσο παλιά και να είναι, ακόμη δεν έχει φωτιστεί από τις προθέσεις κανενός. Τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές και οι φίλοι – γνωστοί θα σας ξανα-ρωτήσουν, σκεφτείτε τι θα απαντήσετε. Από τους μόνους του ζωδίου ίσως και κάποιοι από τον εργασιακό τους χώρο να έχουν ξεκινήσει ένα ιδιαίτερο φλερτ. Σίγουρα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, όλα μπορούν να εξελιχθούν και με τρόπο που να σας αρέσει.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Από όλα αυτά που ακούτε από τους επίδοξους σας εραστές, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα λιγότερα και μέχρι οι σχετικές αποδείξεις αγάπης και συναισθημάτων να έρθουν στην επιφάνεια. Από τον μήνα του Αιγόκερω και μετά ένας παλιός σας έρωτας, θα κάνει την εμφάνιση του. Από τους λίγους αυτήν την εποχή που οδεύουν σε γάμο, ίσως και κάποιοι πρώτα…να πάνε σε βαφτίσια.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Ακόμη ο άνθρωπος σας, δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του μέσα στην προηγούμενη ή τωρινή του σχέση και πιθανόν αυτό να έχει αρχίσει, να σας ενοχλεί. Σίγουρα έχετε δυνατή φωνή, και μπορείτε να μιλήσετε και να βάλετε όρια και όρους. Κάποιοι ίσως και να σκεφτούν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για να ισορροπήσουν τα πάντα. Επίσης, πολλά αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στους εργασιακούς σας κύκλους, που έχουν τρομερές απαιτήσεις από εσάς.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Δεν μπορείτε ακόμη, να πείτε με απόλυτη σιγουριά ότι αγαπάτε, αυτόν τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Έχουν συμβεί πολλά και είστε μόνιμα μέσα στην ανασφάλεια. Μόνο ο χρόνος μπορεί να σας αποδείξει τι τελικά πορεία θα έχετε. Μέσα στους πολλούς μόνους της εποχής … μερικοί θα έχουν την τύχη και την εύνοια των άστρων, να κάνουν ωραίες γνωριμίες την εβδομάδα των γιορτών…και πιθανόν έρωτες να προκύψουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Ακόμη έχετε ανοιχτές τις πόρτες με το παρελθόν σας. Υπάρχει μια ελπίδα μόνιμα μέσα στην καρδιά σας, ότι το πρώην ταίρι σας, θα σκεφτεί πιο καθαρά και θα επιστρέψει….για να επανασυνδεθείτε. Μπορεί και να γίνει, καθώς ο Ερμής από τον πύρινο Τοξότη, θα δώσει ευκαιρίες στην αγάπη στο σύνολο του ζωδίου σας! Ταξίδια και επαγγελματικές αλλαγές, θα σας τραβήξουν την προσοχή.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Η Σελήνη

Πολλά τα παράδοξα που συμβαίνουν στο ζώδιο σας. Αυτό είναι και κάτι που ακουμπά κατά κύριο λόγο την ερωτική σας ζωή, και το μακρινό σας παρελθόν. Στο δεύτερο 15μερο του μήνα, θα έχετε πολλές επικοινωνίες αλλά και ξαφνικές συναντήσεις, που θα μιλούν για επανασυνδέσεις. Σε όποια φάση και να είστε τώρα, σίγουρα μην κάνετε κάτι τολμηρό μόνο και μόνο από περιέργεια.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός

Ο σκοπός που τρέχει μέσα στο μυαλό σας, είναι να κλείσετε άμεσα….τα οικονομικά σας προβλήματα. Θα το καταφέρετε και σε δεύτερο τόνο, να φέρετε τις ισορροπίες μέσα στην ερωτική σας σχέση. Κάποιοι από εσάς τώρα που όλα θα πάνε καλύτερα, ίσως και να μπουν σε σκέψεις για γάμο. Οι μόνοι μάλλον απολαμβάνουν αυτό το καλό διάστημα, και θα το ρίξουν στα ταξίδια και τα ψώνια.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Κρίση

Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε, μέσα σε μια ερωτική σχέση, αρκεί να σας εμπνέει ο άλλος. Τώρα η εποχή αυτή σας βρίσκει τους περισσότερους μέσα σε μέτριες καταστάσεις που ίσως και να θελήσετε να τις τερματίσετε. Οι εν σχέση που έχουν και το πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, μέσα στις γιορτές εκτάκτως θα συναντηθούν και θα βρουν τους τρόπους, για να λύσουν μόνιμα αυτό το πρόβλημα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Οι καταστάσεις που έχει στην ζωή του και στην καθημερινότητα του, το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, προς το παρόν σηκώνουν τείχη για εσάς τους δύο. Το θετικό είναι ότι και με αυτά όλα τα προβλήματα, τα συναισθήματα και των δύο σας παραμένουν αληθινά και δυνατά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα χρειαστεί να διευρύνουν παραπάνω τον κύκλο τους, αν θέλουν να βρουν μια νέα αγάπη.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος

Οι μέρες είναι γεμάτες από κόσμο, υποχρεώσεις και ζητήματα που πρέπει να βρουν την λύση τους, μέσα στο έτος που φεύγει. Ίσως και να έχετε αμελήσει την σχέση και τον αγαπημένο σας, αλλά να μην ανησυχείτε, καθώς έχετε την αγάπη και την μέγιστη του κατανόηση! Οι μόνοι και οι προσφάτως χωρισμένοι, θα έχουν νέα πρόσωπα που θα τους δώσουν την αφορμή για μια νέα σχέση…ίσως και μόνιμη.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Δύναμη

Έχετε φύγει από τις σκοτεινές σκέψεις του παρελθόντος. Τώρα είστε σε μια καλύτερη ψυχολογία που σας επιτρέπει μέχρι και να ξανα – ερωτευτείτε. Οι μόνοι που έχουν βρει μια νέα και ενδιαφέρουσα επαφή, μέσα στην περίοδο των γιορτών θα την εξελίξουν σε κάτι περισσότερο. Πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είναι όσοι έχουν παράλληλες καταστάσεις. Σίγουρα η εποχή μπορεί να σας χωρίζει, ίσως και οι αποστάσεις αλλά αυτό είναι και κάτι που πρέπει α σας βάλει και σε πιο βαθιές σκέψεις για το μέλλον.

Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play