Διεθνή

“Θα κανω μπάνιο στο αίμα σου”: Τα 159.000 μηνύματα μιας ερωτευμένης μετά από πρώτο ραντεβού

“Θα κανω μπάνιο στο αίμα σου”: Τα 159.000 μηνύματα μιας ερωτευμένης μετά από πρώτο ραντεβού
Τι έγραφε στα μηνύματά της μετά το πρώτο ραντεβού.

Μετά από ένα ραντεβού συνηθίζεται να στέλνουν μηνύματα τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα, ειδικά αν η συνάντηση πήγε καλά και το ειδύλλιο ενδέχεται να προχωρήσει.

Ίσως κάποιες φορές τα μηνύματα να είναι πολλά.

Ωστόσο μια γυναίκα στην Αριζόνα έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς μετά το πρώτο ραντεβού δεν έστειλε ούτε ένα, ούτε δυο ούτε… εκατό, αλλά 159.000 μηνύματα σε έναν άνδρα που γνώρισε μέσω ενός σάιτ γνωριμιών μέσα σε διάστημα 10 μηνών, μετά από ένα μόνο ραντεβού.

Μάλιστα έκανε διάρρηξη και στο σπίτι του και συνελήφθη τον Μάιο από την αστυνομία του Παραντάιζ Βάλεϊ.

Τότε, οι Αρχές είχαν ισχυριστεί ότι είχε στείλει 65.000 μηνύματα μετά το ένα και μοναδικό ραντεβού τους.

Ωστόσο, τα έγγραφα της αστυνομίας που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή, δείχνουν πως η 31χρονη είχε στείλει πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Republic, τα μηνύματα της Άντς προς τον άνδρα, τον οποίο η αστυνομία δεν κατονομάζει, φέρεται να έγινε απειλητική μετά την προσπάθειά της να μπει παράνομα στο σπίτι του τον Ιούλιο του 2017.

Ανατριχίλα προκαλούν, ωστόσο, αυτά που έγραφε: «Θα κάνω σούσι με τα νεφρά σου και για τσόπστικς θα χρησιμοποιήσω τα οστά των χεριών σου» φέρεται να του είχε γράψει.

Σε ένα άλλο είχε γράψει: «Τι θα έκανα με το αίμα σου! Θα έκανα μπάνιο σε αυτό».

Σε μια συνέντευξη που έδωσε από την φυλακή τον ίδιο μήνα, είπε στους δημοσιογράφους ότι γνώρισε τον άνδρα μέσω του Luxy, ενός σάιτ γνωριμιών για εκατομμυριούχους.

«Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη» είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments