Αυτοκίνητο

Ανάκληση οχημάτων: Η Κίνα αποσύρει μοντέλα Toyota και BMW λόγω προβλημάτων

Ανάκληση οχημάτων: Η Κίνα αποσύρει μοντέλα Toyota και BMW λόγω προβλημάτων
Ανάκληση οχημάτων στην Κίνα. Παρουσιάστηκαν προβλήματα στους αερόσακους.

Ανάκληση οχημάτων: Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota θα ενεργοποιήσει από την 31η Ιανουαρίου την ανάκληση οχημάτων (Corolla sedan) που έχουν εισαχθεί στην κινεζική αγορά, μετά από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους αερόσακους που φέρουν, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή εποπτείας της αγοράς.

Ανάκληση οχημάτων: Δείτε τα μοντέλα των αυτοκινήτων που ανακαλούνται

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  θα ανακληθούν 56 οχήματα που κατασκευάστηκαν μεταξύ της 5ης Οκτωβρίου 2001 και της 3ης Φεβρουαρίου 2003.

Οι μπροστινοί αερόσακοι στα οχήματα αυτά, που έχουν παραχθεί από την ιαπωνική βιομηχανία Takata παρουσιάζουν προβλήματα και είναι επικίνδυνοι για τους επιβάτες, σε περίπτωση ενεργοποίησής τους.

Εξάλλου, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW ανακοίνωσε ότι ανακαλεί 279 οχήματα μετά από προβλήματα στα συστήματα μετάδοσης της κίνησης, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή εποπτείας στην κινεζική αγορά.

Πρόκειται για μοντέλα των σειρών M3 και Μ4 που κατασκευάστηκαν από την 29η Ιουνίου μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου του 2016, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα της ίδιας επιτροπής.

Τα προβλήματα στην μετάδοση της κίνησης μπορεί να προκαλούν θορύβους ή δυσκολίες στην επιτάχυνση των οχημάτων, επηρεάζοντας την ασφάλεια τους.

Ο έλεγχος και η αντικατάσταση των ανταλλακτικών θα γίνει χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των κατόχων.

*Οι φωτογραφίες είναι αρχείου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments