Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο σκιέρ στην Πιερία: Έφτιαξε χιονοσπηλιά για να προφυλαχθεί από το κρύο

Εντοπίστηκε ο σκιέρ στην Πιερία: Έφτιαξε χιονοσπηλιά για να προφυλαχθεί από το κρύο
Ο 27χρονος σκιέρ είχε πάει με την παρέα του στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, στην Πιερία, από όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον 27χρονο σκιέρ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες (13/1/19) το απόγευμα στο χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, στην Πιερία. Ο νεαρός βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ενώ επέστρεψε στους οικείους του.

Ο νεαρός εντοπίστηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής σε μακρινή απόσταση από το χιονοδρομικό κέντρο, σε χιονοσπηλιά που είχε φτιάξει για να προφυλαχθεί.

Οι συνθήκες κατάβασης και μεταφοράς του μέσα στη νύχτα και το χιονισμένο τοπίο είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτούν χρόνο.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν 8 άτομα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Λιτοχώρου και Κατερίνης, και 12 άτομα από τις Β΄ ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και 8η ΕΜΑΚ Λάρισας, με 6 οχήματα.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν περίπου στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής ότι αγνοείται 27χρονος σκιέρ και από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός και στήθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του.

Η ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments