Αθλητισμός

Λάρισα – Άρης: Τραυματισμός και πολλά παράπονα για το γήπεδο… χωράφι

Λάρισα – Άρης: Τραυματισμός και πολλά παράπονα για το γήπεδο… χωράφι
Στον Άρη είδαν τον Κωνσταντινίδη να φεύγει τραυματίας από το AEL FC Arena, το οποίο και πάλι θύμιζε... χωράφι

Κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να ασχοληθεί με σοβαρότητα για το τι συμβαίνει σε πολλά ελληνικά γήπεδα και σε τι αγωνιστικό χώρο μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθεί κάποιος με το γεγονός πως ένα από τα πιο όμορφα γήπεδο στην Ελλάδα, το AEL FC Arena, παρουσιάζει αυτό το χάλι.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε σε αυτή τη χώρα πως στα γήπεδο μπαίνουν να αγωνιστούν επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να ρισκάρουν τραυματισμούς (χθες τραυματίστηκε ο Κωνσταντινίδης του Αρη). Και όποια ομάδα δε φροντίζει να παρουσιάζει ένα τουλάχιστον αξιοπρεπές γήπεδο, να έχει κυρώσεις. Και να μην της επιτρέπουν να αγωνιστεί στο γήπεδό της, μέχρι να το φτιάξει.

Το θέαμα στο AEL FC Arena ήταν – ξανά – τραγικό. Ενα γήπεδο χωράφι, που καλούνταν οι παίκτες της ΑΕΛ και του Αρη να μπουν για να παίξουν ποδόσφαιρο. Φυσικά, το θέαμα που παρουσίασαν ήταν αποκρουστικό. Σε ένα τέτοιο γήπεδο, δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντινίδη έχει φέρει ανησυχία στο στρατόπεδο του Άρη. Και μαζί και εκνευρισμό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ματς. Διότι σε τέτοια γήπεδα μπορεί να πάθει κάποιος ανεπανόρθωτη ζημιά. Και να ρισκάρει όλο το συμβόλαιό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments