Ελλάδα

Θέμος Αναστασιάδης: Το “αντίο” από τους πολιτικούς

Θέμος Αναστασιάδης: Το “αντίο” από τους πολιτικούς
Ο Θέμος Αναστασιάδης πέθανε την Τρίτη 22/1/19 σε ηλικία 61 ετών.

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε σε ηλικία 61 ετών, έπειτα από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Το “αντίο” από τους πολιτικούς

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media.

«Φίλοι 40 χρόνια σχεδόν… Απόψε, η μόνη είδηση από εσένα χωρίς χιούμορ. Αντίο Θέμο», έγραψε στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Αντίο φίλε! Την στενοχώρια δεν την άντεξες. Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούμε σήμερα τον Θέμο Αναστασιάδη και του ευχόμαστε καλό ταξίδι» έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν από τους πρωτοπόρους δημοσιογράφους & εκδότες, έξυπνος, διεισδυτικός, πρωτότυπος και μαχητικός. Έδωσε μάχες και τις κέρδισε όλες εκτός από την τελευταία με τον καρκίνο. Θα λείψει από όλους τους φίλους, τους αναγνώστες, το δικό του ξεχωριστό κοινό» έγραψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Θέμου Αναστασιάδη. Ιδιαίτερα στη Βασιλική και τα παιδιά», έγραψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ.

“Αντίο Θέμο” από τον Γιάννη Καλλιάνο

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, αποχαιρέτισε η ευρωβουλευτής της «Ελιάς», Εύα Καϊλή, τον Θέμο Αναστασιάδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments