Διεθνή

Αυτός είναι ο 19χρονος που έβγαλε 6.500.000 ευρώ από το youtube

Αυτός είναι ο 19χρονος που έβγαλε 6.500.000 ευρώ από το youtube
Δείτε τι έκανε και πως στα 19 του έγινε ζάμπλουτος μέσα από το youtube.

Πριν από 5 χρόνια ήταν μαθητής γυμνασίου και ονειρευόταν να γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο – αλλά ποτέ δεν περίμενε να τα καταφέρει.

Περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «παιδί ηλικίας 19 ετών με κάποια πινέλα και βούρτσες».

Βγάζει εκατομμύρια και έχει πλέον εκατομμύρια ακόλουθους.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Τσαρλς. Τι ακριβώς κάνει;

Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν ο Τζέιμς μαθητής λυκείου γνωστός στους συμμαθητές του ως Τζέιμς Τσαρλς Ντίκινσον, άρχισε να ανεβάζει βιντεάκια για μακιγιάζ στο YouTube από ένα στούντιο που έχτισε ο πατέρας του στο υπόγειο του σπιτιού τους.

View this post on Instagram

just a quick saturday glam ❤️ @ddlovato

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

Το κοινό του αυξανόταν σταθερά και έναν χρόνο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2016, έγινε ο πρώτος άνδρας για την διάσημη εταιρεία καλλυντικών CoverGirl.

Μέσα από το εμπορικό αυτό σήμα, άρχισε να εργάζεται με τους Κέιτι Πέρι, Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ. Τώρα, οι οπαδοί του ανέρχονται σε 13,6 εκατομμύρια στο Instagram, 13,7 εκατομμύρια στο YouTube και σχεδόν τρία εκατομμύρια στο Twitter.

Οι φωτογραφίες του με διάφορα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν εκτόξευσαν τους λογαριασμούς του και οδήγησαν σε συνεργασία με την μάρκα καλλυντικών Morphe, ξεκινώντας την δική του παλέτα μακιγιάζ για την εταιρεία.

Ο νεαρός που έχει προκαλέσει αίσθηση στο YouTube, είναι δημοφιλής κυρίως στα κορίτσια, τα οποία αποκαλεί «αδερφές» του, αλλά έχει στο κοινό του και κάποιους άνδρες που είναι παθιασμένοι με το μακιγιάζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments