Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ: Οριστική η επιστροφή του στην ΑΕΚ

Μανόλο Χιμένεθ: Οριστική η επιστροφή του στην ΑΕΚ
Μανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός είναι πανέτοιμος για την τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ. Προφορική συμφωνία με την "Ένωση" για συμβόλαιο 1.5 έτους.

Μανόλο Χιμένεθ: Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στον σύλλογο. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πλευρές τα βρήκαν προφορικά για συμβόλαιο 1.5 έτους, με δυνατότητα επέκτασης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να μεταβεί σήμερα, ώστε να διευθετήσει τα διαδικαστικά και να επιστρέψει και επισήμως στον πάγκο της “Ένωσης”.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει το… τρίτο ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Χιμένεθ και ΑΕΚ είχαν μπει σε διαπραγματεύσεις οι οποίες εντάθηκαν μετά το “διαζύγιο” με τον Ουζουνίδη. Η ΑΕΚ κατόρθωσε να βρει την “χρυσή τομή”, όσον αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Ισπανού (ήθελε διετές αρχικά) και το deal ετοιμάζεται να πάρει επίσημη μορφή.

Ο Χιμένεθ έχει κατακτήσει με την ΑΕΚ ένα Κύπελλο Ελλάδος, στην πρώτη του θητεία. Πέρσι, ο Ισπανός οδήγησε την “Ένωση” στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος, αφήνοντας στη συνέχεια τη θέση του στον Ουζουνίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments