Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τεστάρονται εκτός έδρας

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τεστάρονται εκτός έδρας
Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν απόψε στη «μάχη» της προημιτελικής φάσης του θεσμού, αντιμετωπίζοντας Λαμία και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Κύπελλο Ελλάδος: Τα ματς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ανοίγουν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Στις 17:00, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας (μετάδοση Cosmote Sports 2).

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να κάνουν από σήμερα το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην αξιόμαχη Λαμία. Την ομάδα που απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας στα πέναλτι στο ματς του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με τα δεδομένα, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι είναι η εξής:  Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ντίας, Μασούρας, Χασάν, Σολδάνο.

Δύο ώρες αργότερα (19:00), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανοίξει το ροτέισον, έχοντας το μυαλό του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκτός έχουν τεθεί οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ. Παράλληλα, νοκ άουτ είναι και ο τιμωρημένος Ζαμπά.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανιώνιο:  Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μαλεζάς (ή Τόσκα), Γιαννούλης, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας, Σβιντέρσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments