Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έθεσε… υποψηφιότητα ο Σολδάνο

Ολυμπιακός: Έθεσε… υποψηφιότητα ο Σολδάνο
Ολυμπιακός: Ο Φράνκο Σολδάνο δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου.

Ολυμπιακός: Ο Φράνκο Σολδάνο δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου.

Κάτι που σημαίνει πως στα ευρωπαϊκά ματς δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αντίθετα, στα ματς των εγχώριων διοργανώσεων θα έχει τις ευκαιρίες του. Όπως έδειξε στο ματς με την Λαμία, πλέον έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το gavros.gr.

Ένα γκολ και δύο ασίστ στη Λαμία, στην πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων».

Με δεδομένο ότι τα ματς είναι συνεχόμενα για τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς θα χρειαστεί να κάνει το σχετικό και απαραίτητο ροτέισον.

Με τον Αργεντινό να έχει μπει στην… εξίσωση για το ματς με την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή. Αυτό που θα είναι ενδιάμεσα στις δύο αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς.

Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Άνθρωπος της Ντόρτμουντ θα δει το παιχνίδι

Οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν την πορεία τους στο Europa League και μάλιστα την προσεχή Πέμπτη υποδέχονται την Ντιναμό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ωστόσο, μετά την Βέρντερ Βρέμης και η Ντόρτμουντ θα έχει άνθρωπο στην έδρα των ερυθρολεύκων για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου δεν ενδιαφέρει μόνο τους «ερυθρόλευκους» που θα ψάξουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ενδιαφέρει και τις ξένες ομάδες που θα στείλουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα.

Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η Ντόρτμουντ θα στείλει άνθρωπο στο Γ. Καραϊσκάκης για να τσεκάρει κάποιον παίκτη των Πειραιωτών που ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν.

Ντιναμό Κιέβου: Με τα “μάτια” στραμμένα στο Καραϊσκάκη – Είχαν παρακολουθήσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου είναι σε λίγες  στο Καραϊσκάκη και όπως ήταν φυσικό οι Ουκρανοί έχουν τα μάτια τους στραμμένα στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Λευκορώσος προπονητής και το επιτελείο του ασχολούνται καθημερινά με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να την «διαβάσουν» όσο το δυνατόν καλύτερα, για τα επερχόμενα ματς της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέραν των Ουκρανών, μάλιστα, στον Ναό βρέθηκε και «κατάσκοπος» του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι στην Τούμπα, την άλλη Κυριακή (10/02).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments