Αθλητισμός

Νίκη Βόλου οπαδοί: Προσπάθησαν να μπουν με “ντου” στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν

Νίκη Βόλου οπαδοί: Προσπάθησαν να μπουν με “ντου” στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν
Νίκη Βόλου οπαδοί: Ένταση στον Βόλο, καθώς άτομα που υποστήριζαν τη Νίκη θέλησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Νίκη Βόλου οπαδοί: Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αιτία, η προσπάθεια μερίδας οπαδών της Νίκης για να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Οι οπαδοί της Νίκης ήθελαν να μπουν με “ντου”, για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον “συντοπίτη” Ολυμπιακό για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Νίκη Βόλου: Σύντομο ιστορικό

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου δημιουργήθηκε το 1924. Έχει ως έδρα το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο βρίσκεται στο Δήμο της Νέας Ιωνίας. Μετείχε στις επαγγελματικές κατηγορίες ως «Γ.Σ. Νίκη Βόλου ΠΑΕ» έως και το 2015. Από τη σεζόν 2015-16 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από το 2015, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου χρησιμοποιούσε το έμβλημα του ερασιτέχνη. Το 2018 η Νίκη άλλαξε λογότυπο που το οποίο είναι ένας μπλε κύκλος που γύρω γύρω από τον κύκλο έχει ένα χρυσό πλαίσιο.

Στο πάνω μέρος του μπλέ κύκλου έχει την χρονιά ίδρυσης της Νίκης, στη μέση του μπλε κύκλου έχει το σήμα κατατεθέν της ομάδας, την Νίκη, τα γράμματα ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και κάτω από τα γράμματα υπάρχουν εννιά αστέρια τα οποία συμβολίζουν τα χρόνια της Νίκης. Το παλιό λογότυπο της ομάδας χρησιμοποιείται συνήθως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments