Διεθνή

Κύπρος βρέφος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού

Κύπρος βρέφος: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού
Κύπρος βρέφος: Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις πως υπάρχει βιασμός και κακοποίηση του μωρού.

Κύπρος βρέφος: Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση βιασμού του μόλις 5 μηνών βρέφους.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να έδειχναν πως το μωρό είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα, αλλά μετά τις εξετάσεις δεν αποδεικνύεται κάτι τέτοιο.

Κύπρος βρέφος: Συμφωνούν ο εκτελεστικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου και ο ιατροδικάστης

Πιο συγκεκριμένα, ο εκτελεστικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, δρ. Ανδρέας Νεοφύτου, τόνισε πως δεν φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει βιασμός ή κακοποίηση στο βρέφος, και ίσως η ρήξη του παρθενικού υμένα να προκλήθηκε από έντονη τριβή και έντονου καθαρισμού στο σημείο.

Με τα ευρήματα του δρ. Νεοφύτου, φαίνεται συμφωνεί και ο ιατροδικαστής, Μάριος Ματασάκης, ο οποίος δήλωσε πως ο βιασμός σε μία τόσο μικρή ηλικία, θα απέφερε πολύ σοβαρό τραυματισμό του βρέφους, κάτι που δεν φαίνεται να συνέβη.

Όλα τα παραπάνω είναι αντίθετα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο βοηθός Δ/ντης της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, πως τα ευρήματα καταδεικνύουν βιασμό.

Μάλιστα είχε τονίσει πως το παιδί είχε εξεταστεί τόσο από παιδοχειρούργο όσο και από γυναικολόγο, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία, ενώ ο πατέρας του 5μηνου βρέφους συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση, ωστόσο αρνείται κάθε ανάμειξη με την όλη υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments